Skoda Monte Carlo

QX INSPIRATION: Електрическото спортно бъдеще на INFINITI

INFINITI QX INSPIRATION

INFINITI QX INSPIRATION

Реклама Skoda Stock
INFINITI разпространи първото официално изображение на изцяло новата си електрическа концептуална разработка, която ще бъде бъде представена за първи път в света по време на предстоящото международно изложение в Детройт отварящо врати на 14-и януари.

Новата концепция на INFINITI се нарича QX INSPIRATION и според компанията демонстрира бъдещето на марката по отношение на електрификацията на нейното портфолио. Новата разработка обаче прави и още една крачка напред, като представя новия дизайн език на компанията и ни осветява бъдещето й в областта на спортните електромобили.

За момента от фирмата не споделят никакви подробности за QX INSPIRATION, но шеф-дизайнерът на марката- Карим Хабиб, определя новата концепция като началото на една нова ера за INFINITI и илюстрация за това къде иска да бъде тя.

Концептът е развит върху изцяло нова платформа, която позволява използването на паралелни хибридни или напълно електрически силови агрегати. Последните могат да бъдат с мощности дори 400 к.с. и да осигуряват пробег до 500 км с едно зареждане. Хибридните агрегати са вече обозначени от Infiniti и компанията-майка Nissan като e-Power. Единствените информация, която споделят от INFINITI за QX INSPIRATION е свързана с оформлението на нейния интериор, за който коментират, че е изпълнен според традиционните японски техники, а използваните материали са вдъхновени от фината японска чувственост. Назад

Галерия



Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Audi

Новите Audi A3 и A3 Allstreet - видео

Апр 26, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Техника /Technics Бизнес /Business Mazda Toyota

Новата Mazda2 Hybrid 2024 - видео

Апр 26, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Kia

Tasman: Първи поглед към първото пикап предложение на KIA (Видео)

Апр 26, 2024