New Dacia Duster

Поглед в бъдещето на Hyundai Motor (Видео)

Hyundai Motor AVPS (Automated Valet Parking System)

Hyundai Motor AVPS (Automated Valet Parking System)

Реклама Honda ZR-V
Hyundai Motor Group разпространи любопитно видео, в което ни запознава с част от бъдещето развитие на продуктите на компанията, с акцент върху електромобилите.

В анимацията, Hyundai Motor демонстрира няколко интересни нови технологии, за които от компанията споделят, че ще бъдат въведени в серийните й автомобили с лансирането на системите за автономно управление от Ниво 4 около 2025 година.

Във видеото, с помощта на футуристично изглеждат прототип, Hyundai Motor ни запознава със автоматизираната система AVPS (Automated Valet Parking System), която се явява решение на все по-сериозния проблем с намирането на места за паркиране. Системата функционира напълно автономно, като след излизането на водача от интериора, колата потегля самостоятелно и намира място за паркиране. При необходимост и преди паркирането, AVPS поддържа и функция за намиране на точка за зареждане. Именно тук във видеото виждаме и идеята на Hyundai Motor за интегрирането на система за безжично зареждане.

Управлението на системата AVPS, в това число и привикването на превозното средство за последваща експлоатация, се осъществява посредством приложение за мобилен телефон.



Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Авто глобус

Автомобилният парк на Европа старее

Мар 28, 2024
Авто Новини Авто глобус Безопасност | Safety

Как да се спасите, ако колата ви потъва под вода? - видео

Мар 28, 2024
Авто Новини Бизнес /Business Авто глобус Alfa Romeo Chrysler Citroen Dodge DS DS Automobiles Jeep Lancia Maserati Opel Peugeot Vauxhall

Stellantis с нова стратегическа инвестиция

Мар 28, 2024