Сърдечен удар покоси Жорж Ганчев отново

Ганчев ще бъде опериран в столична болница
18 дек 2018 14:52,
59
Сърдечен удар покоси Жорж Ганчев отново
Снимка: архив "Булфото"

Българският политик и многократен кандидат за президент Жорж Ганчев отново се бори за живота си, след като втори сърдечен удар го е покосил, съобщи "България днес".

Още по темата


"Не се чувствам добре! Tрудно говоря и почти не се движа", е споделил Ганчев. В неделя политикът се почувствал зле, а минути по-късно установил, че получава сърдечен удар.

Ганчев ще бъде опериран в столична болница, а медицинско светило от Белград ще извърши животоспасяващата операция.

"Имам 3 стента и въпреки това пак се случва", едва споделил Ганчев.

Напук на здравословните си проблеми той ентусиазирано пожела щастливи празници на българския народ.

Това е вторият инцидент с него. По-рано през тази година отново масивен инфаркт повали Жорж Ганчев в центъра на София. Само 3 дни преди злополучния 3 юли той бе в ефир и с ентусиазъм води предаването си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
2
 
8
 
! Отговори
Гражданин преди 5 години
Пожелавам ти бързо оздравяване.
51
1
 
3
 
! Отговори
грешка преди 5 години
До Анонимен 37Ти мислиш,че мислишИма разлика!
50
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен37 Жорж наистина беше "честен". Честно си обявяваше тарифата за депутат в неговия "бизнес блок". Честно си прибираше рушветите и не му пукаше, дори когато го хванаха "на калъп" с белязаните пари.
49
3
 
21
 
! Отговори
Кирчо преди 5 години
Ганчев разправяше небивалици как е бил известен актьор в Холивуд и почти милионер. Но реално е работел за ДС за жълти стотинки и е завлякъл доста хора с пари и големи обещания.
48
24
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Олицетвoрението на Бай *** да се приготви за най-лошото. Следващото е инсулт и RIP.
47
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да се оправи. Харесвам те.
46
11
 
11
 
! Отговори
баба мара преди 5 години
кога ще върне 10 000 долара на бизнесмена от троян
45
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Старт патент на неумиращото ДС е да спуска нов месия - патерица на БСП. Такъв беше Жоржи, такъв беше Царо, Атака на Сидеров, Бюрека, сега Учиндолския ***. И всичките са големи патриоти, само дето се кълнат най-напред в Русия. Е, позамазват риториката с някой евролаф, но то е само за заблуда. После, след 2-3 тура избори идва новия борец за правда и свобода, свобода от Ес и преориентиране към Изток.
44
8
 
13
 
! Отговори
Вили преди 5 години
Герб са втори ешелон комунисти, Бсп втори и се получава борба за власт между комунисти.
43
16
 
21
 
! Отговори
Курти преди 5 години
Не е Християнско да имаш идоли. Смърт на Руският окупатор.
42
2
 
18
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
и така,лисунгерите сведоха цялата "ПАТАКЛАМА" до.."Който не скача е червен".....Това беше ЦЕЛИЯ "преход",за това той ОЩЕ НЕ Е и ПРЕМИНАЛ...А междувременно, СТОТИЦИТЕ МИЛИАРДИ активи на страната бяха ОГРАБЕНИ .БАНДЮГИТЕ се писаха "политици" и "бизнисмени",..и така-до сега..................Но аз не виня нещастниците,които ЧЕСТНО подвикваха по митингите!..Те просто не знаеха какво всъщност искат....И ВСЕ ОЩЕ НЕ СА НАЯСНО!!!
41
2
 
12
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
м/у другото,ако позволите,РАННИТЕ събития на ШОУТО,наречено "Бг преход",са много...СМЕШНИ..От една страна имахме една РАЗПАДНАЛА се система,наричана ЗА ПРОСТОТА "тоталитарна"../я тя НЕ беше ТОЧНО такава!/,от друга страна беше народа,НЕДОВОЛЕН от тая система....Та..Започнаха едни демонстрации,митинги,"ИСКАНИЯ",но..НИКОЙ ИНЕ ДЕФИНИРА ТОЧНО тия "искания"!!..Защото хората бяха израснали в система,която на практика ги лиши от правото им да имат искания....И така,ЛИСУНГЕРИТЕ сведоха ВСИЧКАТА ПА
40
3
 
24
 
! Отговори
(-_-) преди 5 години
Жалко :( този е хубав човек, дано се оправи!
39
4
 
24
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
Георги Ганчев Петрушев,по-известен с прякора "Жорж Ганчев" ,си беше чиста проба продукт на ДС...Желая му оздравяване,но следата,която остави,може да бъде заличена само при ново пренаписване на историята..И като сте зачекнали "СДС"-то..:Тоя "съюз" СЪЩО беше продукт та ДС!!!!!!ЗА ТОВА-за да няма на практика някакво влияние тоя "съюз","РОДИТЕЛИТЕ" му го сътвориха РАЗДВОЕНО още в зародиш!..-"СДС Движение" и.."СДС Либерали".../който помни /..А "Жорж" беше "МАХАЛОТО",което "разсейва вниманието"..
38
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До До ОПА-22Айде спири с измишльотините Соросоидино долен и лъжлив!
37
9
 
18
 
! Отговори
До31-ОПА до 27 преди 5 години
Щом си костовист,защото и аз съм те питам -Можеш ли да сравниш дъното на Виденов с днешното положение.И още можеш ли да ми кажеш защо привържениците на СДС и ДСБ плюят Бойко като по този начин,, наливат вода" в мелницата на Нинова и БСП.Не разбирате ли че трябва комунистите да се редуцират до минимум/като им свършат парите и това ще стане/и тогава да се опонира на по малкото зло ГЕРБ
36
1
 
19
 
! Отговори
Коки преди 5 години
До Гoшу Не е точно така, сега печели търгашът и лъжецът. Къде видя някой умен и образован да е спечелил. И кой е той, ако можеш посочи. Благодаря.
35
23
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мисля, че Жорж е един от много малкото честни хора, които са се появявали в политиката.
34
2
 
10
 
! Отговори
До 33: преди 5 години
Отивай да се прегледаш незабавно за деменция. Написал са си един куп глупости, даже ме мързи да те опонирам. Между другото, СДС загуби всякакви шансове даже и да влезе в парламента след като Ганчев се беше отказал от политиката.
33
1
 
14
 
! Отговори
Народна Просвета преди 5 години
покоси предполага летален изход, павеле. де кажи на наброс да ти пише заглавията че пропадаме с тая читалищна работа.