Билбордовете с гейове – провокация. Няма нетолерантност у нас!

Естествено е някой да ги залее с боя, коментира Деляна Маринова
Обновена: 18 дек 2018 12:17 | 18 дек 2018 12:15,
149

Миналата седмица билбордовете за еднополовите бракове предизвикаха множество коментари. След реакцията на хората, плакатите бяха свалени. Сега "Галъп Интенешънъл" излезе с ново проучване, което сочи, че близо 80% от българите не толерират сключване на еднополов брак.
Още по темата

"Тези билбордове в Бургас са чиста провокация, особено дни преди най-светлите християнски празници. Естествено, че ще се намери кой да залее с боя тези плакати. След това е лесно да обвиниш обществото, че е хомофобско. Аз познавам много хомосексуални хора. Нямам проблем с тях, стига да са свестни. Хората с увреждания са много по-дискриминирани от хомосексуалните", коментира ТВ-водещата на предаването "Фамилно" по Bulgaria ON AIR Деляна Маринова.

Според собственика на агенция ПИК Недялко Недялков дебат на тази тема дори не може да има.

"Говорим за фундаменти на обществото. Как може да има дебат по тази тема? Номерът няма да стане. Както не мина Истанбулската конвенция. Легализацията на еднополовите бракове тук няма да се случи. Българите се оказва, че са крепители на ценности, а не папагали, които повтарят това, което се случва в Европа. Не мога да си представя човек, който да подкрепя еднополовите бракове. Хомосексуалните хора превърнаха ориентацията си в бизнес. Те постигнаха своето – коментираме ги. Казват, че има нетолерантност в България. Къде е тази нетолерантност? Кой им пречи да правят каквото си искат? Тези кампании нямат адресат. Сигурно следващата стъпка е зоофилията или дори некрофилията?", отсече той.

От дискриминация на хомосексуални хора, темата премина и към позицията на жените в обществото. Според гостите еманципацията им се оказва вредна.

"Еманципацията съсипа жените. Как ще има истински мъже, като жените им иззеха ролите. Не казвам, че жените трябва да са само на печката, но крайната еманципация ги съсипа", отбеляза Маринова.

"Всички проблеми на улицата са поради жените зад воланите. Много от тях карат лошо, защото се гримират на огледалото за задно виждане. Това прави жената", категоричен бе Недялков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


149
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
0
 
0
 
! Отговори
ivo преди 5 години
МАРТИНЧООООО ти май си от другия бряг като някой не е искал да е гей то си е негова работа ама няма нужда да го оплакваме че си го слага отзад
101
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ПОРЕДНИТЕ EBPEЙСКИ УДАРИ ПО МОРАЛА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.
100
0
 
2
 
! Отговори
Drittes Reich преди 5 години
Няма страшно ,това е просто газ.
99
4
 
6
 
! Отговори
Мартин преди 5 години
Анонимен 105, ти имаш сериозен проблем с мисленето. Мен никой не ме е възпитавал да харесвам момчета. И никога не съм го търсил, искал или желал.Също, бих ти дал съвет да се научиш на уважение и да пиеш хапове за спокойствие.
98
4
 
6
 
! Отговори
Мартин преди 5 години
Я узрете малко родители*Не всичко, което човек гледа на снимка го прави такъв.Много от хората, които четат това слзлобеят , защото не могат да се поставят в обувките на един различен човек. А и между другото ценност е да бъдеш хуманитарен и да помагаш.Дали си хора или хотели не е ценност и не те прави по-важен.Дали помагаш, дали си добър и състрадятелен-това са ценности.Кой къв е в леглото не определя "качеството" на един човек.Надявам се да сте ме разбрали, Мартин.
97
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Науката, която мнозина ненавиждат, но е най-мощното оръжие на човека, твърди че хомосексуалността не е генетично обусловена.Точка! Следва - това е нещо придобито - възпитано, внушено, рекламирано, натрапвано.Ето против това съм!Бой по натрапниците!Пълна забрана на всякаква реклама, публичност, шум, демонстрации!Какво правят отделни индивиди насаме, въобще не ме интересува!Но публично, нахално, кресливо, с развети знамена - не и не! Никой не ги дискриминира, нито в образованието, нито в работата
96
4
 
6
 
! Отговори
Мартин преди 5 години
...Продължение.. , че всичко което едно дете гледа го прави такъв, какъвто е героят във филма или рекламата или играта.Тогава спрете да давате на децата си да гледат филми с животни ,защото гледайки костенурките тунджа може да ге превърне в костенурка.Я, умрете малко, родители.Смешно е!
95
6
 
9
 
! Отговори
Мартин преди 5 години
Продължение... поставете се на мястото на гей или лесбийка, които не са искали да са такива.Бихте ли държали ръка или отишли на почивка заедно?Започва да боли ,нали? Как да бъдеш себе си заобграден от злобни хора пълни със омраза?Затова слагат билбордове, защото българина не иска да спре да се подиграва.Относно "пропагандата"...Пример:Детето ви играе компютърна игра, където в полуреален свят стреля и убива-може да стане сериен убиец.Ама щом не е гей е ок.Логиката на много хора е , че всичко
94
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До привет от ГерманияЧе си тъъъп, отдавна си го доказал. Спри се, ще го отнесеш така, че истанбулските хирурзи-проктолози зор ще видят, докато те оправят!
93
9
 
10
 
! Отговори
Мартин преди 5 години
Не мога да разбера българите защо сме такива различномразци.Толкова много хомосексуални хора има , които не са избрали да са такива, включително измежду "нормалните".Аз смятам, че идеята с показването на еднополови взаимоотношения на билборд е добър начин хората да се информират и да им се напомни, че има хора със различна сексуална ориентация, които живеят в страх от отхвърляне.На българина ако не му се каже за този проблем в пряк текст, ще продължи да подсвирква и подиграва такива хора.
92
4
 
1
 
! Отговори
До 97 преди 5 години
"пиене, скандали и насилие" това също няма нищо общо и няма да можете да промените света за да се чувствате вие добре.Спи с който си искаш за какво ти е брак ?Скандалите при вас са доста по-втф, с това да направите гадно на другия...Не парадирай с това все едно останалите са ви тумор и не може да живеете все едно.Ами помисли, защо (и не е че хората ги е страх от различното или нещо такова)!Не се изкарвайте чак толкова слаби и немощни, че никой не ви разбира.Все едно си търсите внимание.
91
3
 
7
 
! Отговори
до 96 преди 5 години
И тук бракът между братовчеди е ок, стига да са втори или по-далечни. Какво общо има това с билборда? Единствената причина да не се женят роднини е да няма наследени болести при децата им, което няма как да се случи при гейове, сещаш се. Пак не схващам защо кой с кого спи е по-голям проблем от пиене, скандали и насилие.
90
12
 
2
 
! Отговори
До 90 преди 5 години
"Ако съседът ти пребива жена си и децата си в пияно състояние, ти ще си свиркаш, но ако видиш гей е трагедия." - няма какво повече да ти кажа.Ходи примерно в Англия ... там сигурно и брака между братовчеди е окей.
89
4
 
9
 
! Отговори
До 90 преди 5 години
Не си бил виждал лъв да и къдри гривата. А виждал ли си лъв да носи ***? Или да чете книга? Да ти има и идиотската обосновка. Дай тогава всички да спим на открито и да се ядем взаимно?А балканите не са ракия, бой и леки жени, защото за разлика от теб много хора не искат да живеят в чалга. И един мъж с пудра създава доста по-малко проблеми от един пиян или побойник, но кой ти гледа. Ако съседът ти пребива жена си и децата си в пияно състояние, ти ще си свиркаш, но ако видиш гей е трагедия.
88
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как се харчат 200 000 евро за 2-3 дни
87
4
 
4
 
! Отговори
До Jj преди 5 години
Ами това не идва от България ... това идва от някъде другаде дали Америка или Англия или бог знае от къде ... заедно с това парадиране ... като нова мода е и е без контрол ... няма как да се докажем един на друг, че другия е крив а в случая аз прав ... Имам познати гейове ... бих казал даже, че повечето са умни момчета ... но тяхната злоба е като женската, което пак нещо което не го разбирам.И това, че живеем в свобода и тн ... виж по глобално на нещата какво става ... уви няма да е вечно.
86
5
 
7
 
! Отговори
Jj преди 5 години
До До JjНай-накрая един свестен отговор написан от някого, който очевидно не е ***. Разбирам, че за Вас това не е нормално, но светът е толкова разнообразен и нормалното за един не е задължително статуквото за друг :) За физическото насилие, мога да Ви кажа, че се случва и то ежедневно, за съжаление. Радвам се, че има хора като вас да апелират да бъдем каквито искаме, но наистина обаче не разбирам как видимостта е натрапване.
85
7
 
10
 
! Отговори
До Jj преди 5 години
Това не мисля, че е страх от непознатото.Както и не мисля, че един мъж трябва да си слага фон дьо тен. Както и не съм виждал лъв да си къдри гривата.Бих казал, че поне за мен не е нормално.Аз не съдя хората за това ... да може да го гледам странно, но не вярвам да са толкова много хората, които да ви нападнат физически ...+ това това са балканите -> ракия, бой, леки жени ... от много време е така и още е Бъдете каквито искате!Но не парадирайте с това!
84
1
 
9
 
! Отговори
Веско преди 5 години
До JjНещо не схванах поста ви 75. Искате да ходите под ръка с мъж и някой ви пречи? И защо обобщавате, че обществото било нетолерантно? Това също намирисва на дискриминация. А пък това за вземането на решения съвсем не ми е ясно. Винаги може да си сключите какъвто искате договор пред длъжностно лице. А брачния договор урежда отношенията между мъж и жена и пак не може единия да взема решения вместо другия.
83
11
 
7
 
! Отговори
бай ганю преди 5 години
в една прекалено еснафска не доразвита страна в която всеки страда от теории за конспирация и мнителност няма как да има толерантностнивото на хуманност и не разбирането на елементарни неща случващи се по далеч от съседното село и квартал е подходящ за манталитет на така наречения индивид - кон с капацистрахът и не познаването на малко по различното кара всеки еснаф да се противопоставя автоматично по инстинкт а не по разум което е типично за по примитивна раса