Lasurit

Българските шофьори на камиони са герои в специална кампания на Volvo Trucks (Видео)

Българските шофьори на камиони са герои в специална кампания на Volvo Trucks (Видео)

Българските шофьори на камиони са герои в специална кампания на Volvo Trucks (Видео)

Реклама Nissan X-Trail
Актьори и шофьори на камиони се включват в кампанията „Героите зад волана – Героите зад кадър“ на Волво Груп България. С 15 видеа, които ще бъдат пуснати в социалните мрежи през декември, компанията иска да привлече общественото внимание върху важността на професията и огромния труд, който полагат родните професионалисти.

“Неслучайно избрахме декември за нашата кампания. Това е месец традиционно свързан със семейството и празниците. Хората извън бранша обаче рядко си дават сметка, че за една огромна група българи това е най-тежкият месец в годината.”, обясни Иван Зънзов, Търговски директор, Волво Тракс България.. “Над 100 000 българи изкарват прехраната си именно като професионални шофьори на камиони. Около една трета от тях са далече от дома и семействата си на празниците. Затова за нас беше важно да засвидетелстваме уважение към труда им, без който никой не може, а често остава пренебрегнат.”, допълни той.



Дългогодишната работа на компанията с шофьорите на камиони в България показва, че именно раздялата с близките е най-голямото предизвикателство за тях. Това е представено и като тема в 15-те видеа. В тях освен десетки шофьори от различни компании в бранша се включват и звездите от филма “Привличане” – Яна Маринова, Александър Сано, Башар Рахал и Живко Сираков.

“Героите зад волана – Героите зад кадър” припомня, че работата на шофьорите е изключително важна, за да може светът около нас да функционира по познатия ни начин. Трудът на родните професионалисти осигурява пряко живота на техните семейства или на общо около половин милион българи. Той е и ключов фактор и за развитието на българската икономика като транспортният бизнес формира над 15% от БВП.

“Желанието ни беше да представим българските шофьори освен като професионалисти, в съвсем човешки план. Освен това за нас беше важно да разбием някои клишета, които съществуват за т.нар. “тираджии” и които в днешно време изкривяват представата.”, каза още Иван Зънзов. “Надяваме се посланието ни да накара хората да се замислят и да има повече уважение към професията на шофьора.”

Назад


Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Официални вносители- новини Авто глобус Електромобили Volvo

Изцяло електрическият Volvo EX30 е обявен за "Световен градски автомобил 2024“

Мар 28, 2024
Авто Новини Официални вносители- новини Авто глобус Електромобили Hyundai

Hyundai IONIQ 5 N спечели наградата World Performance Car за 2024 година

Мар 27, 2024
Авто Новини Официални вносители- новини Авто глобус

DEFENDER OCTA: НОВИЯТ ГЕРОЙ

Мар 27, 2024