Задържаха мъжа, който блъсна полицай и избяга

Колата му бе открита по-рано в Студентски град
17 дек 2018 12:52, Красимир Ангелов
38
Задържаха мъжа, който блъсна полицай и избяга
Снимка: Булфото

Полицията арестува мъжа, който блъсна полицай с колата си и избяга.

Още по темата

Инцидентът стана в София в събота вечерта, след като 23-годишният Захари Чернев не спрял за полицейска проверка.

Според събраните до момента данни, младият мъж блъснал нарочно с колата си и ранил тежко униформен служител. Полицаят е настанен в болница "Света Анна", като все още има опасност за живота му.

След проведеното издирване колата на Захари Чернев бе открита изоставена в Студентския град. В нея полицаите открили голямо количество хладно оръжие.

"Въпросният мъж е криминално проявен само и единствено за разпространение на наркотици. Задържан е многократно. В автмобила са намерени брадви, секири, мачете и други проспособления",  каза пред Нова тв Ангел Бадънков, началник на отдел "Криминална полиция" в СДВР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
11
 
3
 
! Отговори
До 35 преди 5 години
Кога хамбурски полицай ще се гаври с теб без причина? Явно и ти си милиционер и защитаваш милиционерщината в България!
33
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И къде е задържан? От цялата статия разбрах че повтаряте едно и също от деня в който стана инцидента но не и къде е задържан, кви журналисти сте????
32
5
 
11
 
! Отговори
...тъжно... преди 5 години
По времето на др. Тодор Живков този кeлеш щеше да излезе труден за рисуване от следствения арест. За съжаление, сега полицията може само да го гледа състрадателно и не смее дори с пръст да го докосне.
31
2
 
3
 
! Отговори
КУЧ КИМ ЧАК преди 5 години
Само да поясня полицейския ред никога не се отнася за тези който налагат реда--такъв ред дава права само на налагащия реда и а смееш нещо да кажеш веднага ще ти бъде намерена цаката , а и тези който налагат на другите своя ред винаги твърдят ,че правата им са малко и искат абсолютни права над другите и наглостта не стига до там ,да се казва ,че това се прави за тези който постоянно ядат дървото...,,правов ред,, ,,равенство пред закона,,диктатура на пролетариата,, ,, демокрация,,-- -НЯМА !!!
30
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако се издирва човек да спират наред искат на всички лична карта и довиждане ,ако трябва да търсят човека и в багажника ! Но без причина ей така да те спират за проверка и да ровят по всичките ти документи дано да се захванат за нещо --това е милиционерщина ! Не съм съгласен при пенсии-200 лв да има глоби 1000 лв--това са си живи ненормалщини ...Полицаи на норма --пак Бг дивотия !
29
8
 
7
 
! Отговори
До 28 преди 5 години
Напротив никакви правила не нарушавам! И спират и се гаврят без причина нашите милиционери. Представи си караш болен човек за болница и всяка минута е ценна и оп идва търтей с палка и да това дай онова...Безсрамници!
28
2
 
22
 
! Отговори
шах преди 5 години
Не мога да разбера, ред ли искате, или анархия? Може би, ред за 90% и анархия за 10%?Чета теми и недоумявам! КАТ били виновни за смъртните случаи при катастрофи!Какво да направим? Във всеки автомобил катаджия с дрегери ли да сложим? Ограничители за *** на газта ли? За мен, най приемливото е, всеки да мисли, как шофира!Колко невинни загинаха без вина?
27
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
не нарушавай правилата/както го правиш в чужбина/ и няма да те спират и питат каквото и да е. само че ние тук сме велики и недостижими а после ревем
26
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всичко совен първото изречение(което пък е преразказ на заглавието) е повтаряне на старите статии. Като за ***
25
7
 
4
 
! Отговори
До 25 преди 5 години
Дори и да са с автомати, внормалния свят никой не се гаври с тебе! А тука жълтата жилетка те спира и те пита :и ся ко праим?
24
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
да,в чужбина няма полицаи с палкилтам са с автомати!
23
12
 
16
 
! Отговори
До 23 преди 5 години
Да в Турция и в евросъюза никъде няма милиционери с палки. Може би съм виждал да регулират задръствания или помагат ако е станала катастрофа. Там пътна полиция е в помощ на хората, а тук КАТ е репресивен орган! Това лято говорих с чех полицай и той недоумяваше какви са тези милиционери с палки и репресии на морето! Коментара му беше че живеем още в комунизма, но може би след години и тук ще се променят!
22
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бях в Истанбул и там не видях милиционер с палка! Веднъж един само посочи една кола с ръка от интензивния трафик и тя спря.
21
5
 
13
 
! Отговори
Жоро преди 5 години
Как бързо го задържаха а майсторите на покриви които ме обраха 7 месеца ги търсят и не ги намират! Всеки си гледа интереса те си гледат техния ние нашия нямаме нищо общо защо тогава искат да ни боли за тях като тях не ги боли за нас!
20
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Около, *** как ми се иска да ти видя физиономията СЕГА.
19
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ееее всички ги бият, не му се е слизало от колата и решил да го бутне... това не влиза ли в пакета за гражданската?
18
22
 
10
 
! Отговори
Пуснете момчето! преди 5 години
Милиционери с палки има само в някои бивши комунистически държави като България, Русия и някои терористични като Афганистан, Пакистан Сирия или Ирак!!!
17
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Имал е в колата отвертки, гаечни ключове и други подобни хладни оръжия.
16
14
 
8
 
! Отговори
До 13 преди 5 години
Къде си видял милиционер с палка в нормалния свят бе? Ти нормален ли си?Тебе като те спре дебела жълта жилетка и ти ся ко праим?
15
22
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Брадвите и секирите са инструменти за сечене на дърва, а не хладно оръжие. По същата логика може да обявят че са го задържали с хладно оръжие, защото в кухнята му има кухненски нож. Ако е виновен да го задържат и да му предяват обвинение, ама да не си съчиняват допълнителни поводи.