New Dacia Duster

Hyundai доминира годишните награди на Next Green Car

Hyundai KONA Electric

Hyundai KONA Electric

Реклама Skoda Stock
Hyundai постигна троен успех по време на тазгодишното издание на престижния конкурс Next Green Car Awards, като спечели отличията в категориите Автомобил на годината, Семеен автомобил на годината и Производител на годината.

Две от отличията станаха собственост на Hyundai и в частност на английското й подразделение благодарение на изцяло електрическата Kona Electric, която със своята автономност от 449 километра, постигна успех в категориите Автомобил на годината 2018 и Семеен автомобил на годината 2018.

Журито на конкурса гласува доверие на електромобила като акцентира върху, че с неговото лансиране електрическата технология за задвижване е станала по-достъпна за масовите потребители, за невероятното съотношение между предлагане и цена, както и за практичността, която предлага колата.

Коментирайки новите си отличия, Hyundai Великобритания анонсира, че офанзивата по електрификацията на портфолиото на компанията ще продължи, като първата стъпка ще бъде направена още в началото на следващата година с пазарното лансиране в страната на изцяло новото водородно NEXO. До 2025 година марката обещава да пусне в продажба общо 18 електрифицирани коли. Назад


Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Kia

Tasman: Първи поглед към първото пикап предложение на KIA (Видео)

Апр 26, 2024
Авто Новини Бизнес /Business Авто глобус Geely Lotus Polestar Volvo

Geely Holding с ръст от 27% за първата четвърт на 2024 година

Апр 26, 2024