New Dacia Duster

PEUGEOT с три отличия на Trophées ARGUS 2019

Peugeot 508

Peugeot 508

Реклама Renault Arkana
Peugeot записа троен успех по време на тазгодишното си участие в престижния конкурс Автомобил на годината ARGUS 2019, след като изцяло новото 508 беше избрано за победител в основната категория на надпреварата, а концептуалната разработка e-LEGEND получи специалната награда на журито. Доминантното представяне на френската марка беше допълнено и под формата на още едно признание за 508, което беше отличено и в категорията Луксозен семеен седан.

"Горди сме, че новото Peugeot 508 спечели наградата Автомобил на годината Argus 2019 на специализираната национална и регионална преса", коментира Жан-Филип Импарато, изпълнителен директор на Peugeot. "Този трофей отразява качеството, което предлага новото Peugeot 508 по отношение на удоволствието от управлението, качеството на изработката, дизайна и съотношението предлагане-цена"

От Peugeot анонсират и интересна новина за впечатляващата си концептуална разработка e-LEGEND, която дебютира по време на международното изложение в Париж в началото на октомври. От премиерата на изцяло електрическата кола, до момента, с онлайн петиция, са събрани повече от 51 000 гласа да въвеждането на модела в серийно производство. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Volkswagen

Автосалон Пекин 2024: Volkswagen с нов концептуален модел и подмарка (Видео)

Апр 24, 2024
Авто Новини Авто глобус Lamborghini

Lamborghini Urus и като зареждаем хибрид (Видео)

Апр 24, 2024