Германия подкрепя двуетапното ни приемане в Шенген

Нужен е президент на ЕС , смята Андрей Ковачев
Обновена: 9 дек 2018 15:27 | 9 дек 2018 13:47,
88
Германия подкрепя двуетапното ни приемане в Шенген
Снимка: BulFoto

„Двуетапното приемане на България в шенгенското пространство ще бъде подкрепено от Германия“, каза днес пред БНР евродепутатът Андрей Ковачев.

Още по темата


Кандидатът на ЕНП за председател на Европейската комисия има ясна визия за спокоен, сигурен и проспериращ европейски континент. Манфред Вебер критикува политиката на Орбан по отношение на Централноевропейския университет. Той е за прекратяване на „Северен поток 2“, въпреки че е от Германия, подчерта Ковачев.

„Трябва да имаме единна външна политика. Смятам даже, че трябва да тръгнем към директен избор на президент на ЕС. Имаме силни президенти на САЩ Русия, Китай, а бавно взимаме решенията в ЕС“, смята Ковачев.

Той отбелязва, че има спекулация със страховете и грешките на основни играчи в ЕС, „особено на Ангела Меркел, която не успя да обясни, че не казва добре дошли на всички имигранти по света“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
0
 
1
 
! Отговори
елка василева преди 5 години
Германия подкрепя дупето ни приемане в Шенген
60
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЗАЩО ДВУЕТАПНО, НАЛИ ИЗМАЗАХА СТЕНАТА НА ГРАНИЧНИЯ ПУНкт?
59
0
 
1
 
! Отговори
Горанов и кръстника преди 5 години
Това е подигравка с цяла държава. Време е да напуснем потъващият кораб разчитащ на данъци такси застраховки държавни поръчки и грабене.
58
0
 
2
 
! Отговори
Брюкселско корумпе преди 5 години
Проблемът на ЕС е корупцията и джендъризма, а не липсата на президент, миграцията, Путин или каквото още там измислят брюкселските корумпета.
57
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ДО 54 - И ДА ЛЪЖЕШ НЕ МОЖЕШ - КАКВИ МИЛИАРДИ СИ ИЗНАСЯЛ БЕ, КОМУНИСТ ФАЛИРАЛ? ПА СИ И ВЕРВАТЕ...
56
0
 
1
 
! Отговори
ХАХА преди 5 години
ЧЕТЕТЕ ЛИ, ***? ВЪПРЕКИ ЧЕ НИ СПЪВАТЕ, НИЕ ВЪРВИМ НАПРЕД! И ПОЛЕКА СЪС ЗЛОБАТА,ЧЕ ТЯ ВОДИ ДО ИНФАРКТИ....
55
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Германия:Вие защо не си изхвърлите вашата продажна политическата класа,а на нас предлагате?!Ние сме суверенна държава,добри или лоши,това са си наши политици,с тях лошо,без тях и с обезглавена държава - още по-лошо.Няма да ги изхвърлим,защото тогава наистина ще се превърнем обикновена ничия земя!
54
6
 
7
 
! Отговори
Германия: преди 5 години
- Първи етап: Премахване на мафията (ГЕРБ, БСП, ОП, ДПС, СДС, прокурори, съдий и т.н.);- Втори етап: Приемане в Шенген!
53
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Мислиш че сега сме по добре ли? В България в момента има села които никога не са имали електричество,в момента също нямат това известно ли ти е?"Нали това ти казвам ;) Просто е смешно, когато някой каже, че България е била от най-развитите държави. Без пътища, без магистрали, с каруци и отопление на въглища като в 19-ти век. И въпреки тоя старт нещата вървят напред. Имам колеги от Украйна и Молдова - там нещата са си като през 90-те. След като за тях България е спасението...
52
1
 
8
 
! Отговори
Рп преди 5 години
Това е идиотизъм. Няма качване на самолет и кораб без проверка. За летище няма Шенген. Лъжа.
51
4
 
8
 
! Отговори
маде ин Булгари преди 5 години
Ние сме си добре в ссиганското пространство! За какво ни е шенгенското пространство?
50
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До патриотАми нали това ти казах,ако излизем от ЕС,едни акули,ще се наместят на мястото на други акули,стани да седна и с това положението ни няма да се подобри,но ако излезем от ЕС,ще изчезне и възможността за добре платена работа в ЕС,където за 1-2 часа със самолет може да си у дома си.
49
3
 
7
 
! Отговори
патриот преди 5 години
До АнонименМНОООГО СИ ЗАБЛУДЕН ВЪПРОСА НА ОБЩЕСТВОТО Е---ЗАЩО ДА РАБОТИ ИЗВЪН БЪЛГАРИЯ КАКВА Е ПРИЧИНАТА НАД 1 500 000 БЪЛГАРИ ДА РАБОТЯТ НАВЪН
48
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
да не направи нов ЕС, само на христиняските народи без АЛбания, Турция и всички там глупости. Само Великобритания, Вишеградксата четоврорка, ИТалия, Австрия, ние, Румъния и Гърция.
47
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добре,де,ако не сме с ЕС и щатите,къде да отидем?Къде?Останалото е мизерия,извън ЕС е още по-голяма мизерия,някои страни и хора си мечтаят да имат възможност да работят в Европа или щатите,колкото и да сме обедняли,поне хората имат възможност да работят в ЕС и щатите и да си набавят средства.Мислите ли,че ако излезем от ЕС няма пак да ни ограбват?Но тогава и възможността за добре платена работа в ЕС ще изчезне.
46
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
При демокрацията може и да няма хора в селата но с пари от ЕС се строят там спа центрове и балетни зали за неколцината останали старци, но с тези пари не може да се развива собсвено производство и технологии, сакън България да не почне сама да произвежда и да спре да внася немски и западни стоки, много хора на Запад ще останат без работа.
45
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 49Мислиш че сега сме по добре ли? В България в момента има села които никога не са имали електричество,в момента също нямат това известно ли ти е?
44
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ЖеншенЧе ние и сега сме си с ЕС и щатите,бе! Защо да въвеждат визи?
43
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе те да напъхат Тъпландия в първия етап(чакалнята),пък докато се докрета до втория,и държава и народ ще бъдат ликвидирани,което е и целта!Ама на стадното образУвание,хич не му пука -то отдавна е престанало да мисли!!!
42
4
 
9
 
! Отговори
Бързайте преди 5 години
да не изтървете последния билет за Титаник