Тръмп доволен, отсече: Французите ме искат!

Американският президент пак критикува Парижкото споразумение
Обновена: 8 дек 2018 17:23 | 8 дек 2018 17:23, Веселина Йорданова
22
Тръмп доволен, отсече: Французите ме искат!
Снимка: БТА

Президентът на САЩ Доналд Тръмп отново отправи остри критики към Парижкото споразумение за климата в туит, гласящ: "Парижкото споразумение не работи добре за Париж. Протести и безредици в цяла Франция. Хората не искат да плащат големи суми пари, предимно на развиващи се страни (които са управлявани по спорен начин), уж за опазване на околната среда. Те скандират "Искаме Тръмп!" Обичам Франция".

45-ият президент на САЩ не за първи път изказва мнението си за Парижкото споразумение, отбелязва Франс прес. Във вторник Тръмп препрати туит на консервативния коментатор Чарли Кърк, който заявява, че Франция е разтърсена от бунтове "заради крайнолевите данъци над бензина" и добавя: "По улиците на Париж хората скандират "Искаме Тръмп".

Според отдела на АФП за проверка на фактите, Чарли Кърк изглежда е цитирал видео, публикувано на 2 декември в Туитър. То е представено като записано във Франция, но в действителност е записано в Лондон, вероятно през юни, добавя АФП.

В друг туит президентът Тръмп обяви днес, че прокурорите не са намерили доказателство за сговор с Русия въпреки продължителното и скъпо разследване на твърденията за руска намеса в предизборната му кампания през 2016 г., съобщи Ройтерс.

Ден след като прокурорите вчера дадоха подробна информация за неизвестен досега опит на руснак да помогне на кампанията, Тръмп туитна: "След две години и милиони страници документи (и цена от 30 милиона долара) няма сговор!" (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
1
 
! Отговори
Франкофил преди 5 години
Никой във Франция не те иска. Само ако паднеш в ръцете на "жълтите жилетки" ще видиш какво ще ти се случи. Къш-къш! Враг на Франция.
16
0
 
0
 
! Отговори
Щерю преди 5 години
- И Тръмп ли е Тиква?
15
0
 
2
 
! Отговори
BG citizen преди 5 години
Бай Дончо, абе май верно ще излезе твърдението че си много нефелен?!
14
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Свобода и независимост *** Калифорния. Да живее свободата! Всички щати ще са по-добре независими от Вашингтон.
13
5
 
10
 
! Отговори
Smurf преди 5 години
Тръмп по добре да си погледне неговата ***. От миналата година по това време до днес борсовите индекси са се мятали като диви лисици нагоре надолу но крайният резултат е НУЛА кръгла пресечена. И DOWJ и S&P са реализирали растеж точно нула на годишна база, даже втория е надолу
12
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тръмп, просто си признай, че ЦРУ подпалва протестите за да дестабилизирате Франция и да падне ЕС. Чисто икономически американците ще спечелят ако няма ЕС. В момента ЕС е единен икономически блок, а това не изнася на корпорациите ви. Ако се разпадне ще сключите нови сделки, поотделно с всяка страна и ще се наложите икономически над Европа. И това е само дребен пример. Каквото ще става ще става, но мразя лицемери.
11
0
 
12
 
! Отговори
:) Браво! преди 5 години
До Ohubohu""нашата" "преса", която нито е наша нито е преса, а още по-малко е обективна!":) Евалата!По-точно не може да се каже!
10
1
 
26
 
! Отговори
Ohubohu преди 5 години
ѝне е само "Парижкото" споразумение за климата, дразнителя на протестите, не е!Макрон премахна данък "богатство" (т.е. бокатите плащат вече по-малко), но за да затвори дупката в бюджета вдигна поголовно данъците на обикновенните хора. Повишаването на цената на горивата, се отразява на транспорта, а от там на всички стоки и услуги!Оставете глупостите писани в "нашата" "преса", която нито е наша нито е преса, а още по-малко е обективна!
9
3
 
8
 
! Отговори
Скептик преди 5 години
Не смесвайте нещата. Личният автомобил и служебният автомобил на частника са символ на Свободния Свят. А го взеха, а се превръщат в губерния и тука няма лабаво. Ще има бой Проблема е че трябват пари за милитаризация на Европа. Дали ще се плаща на САЩ или ще се прави Евро армия, пари НЯМА. Похарчиха ги за европроекти и за глупости. Иде инфлация и бедност.
8
2
 
6
 
! Отговори
Име преди 5 години
французите са малко "башка". те хем искат, хем им е много, хем говорят на парлевуфрансе. за да си истински французин, трябва да си роден там... инак клошмерлското вино прокисва...
7
13
 
12
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
До Анонименслед "Бащите-основатели" и Кенеди,НИТО ЕДИН амерички президент НЕ е бил и не може да бъде ДЪРЖАВНИК!!!!!!Палячовците,калесвани за длъжността "президент", са "кукли на конци" на .."Сили",които имат невероятно влияние в оная страна..и в света..
6
11
 
5
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
франчулята искали Трамп..?..Ми те искат и Чочолина!...А ние всички искаме редник Хелга Геерхард!....и какво?!
5
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тръмп ме кефи, интересуват го само парите и собствената му страна. От тази гледна точка е добър държавник, защото американската икономика дърпа напред, а във Франция се напълни с маймуни + протести и ексцесии всеки ден.
4
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бой по каските на джендърите.
3
8
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Немците също искат Тръмп, но ги е страх да си признаят.
2
14
 
25
 
! Отговори
Бай Петко преди 5 години
Слава на НАТОСлава на Кончита ВрустСлава на Драгалевския Койт не скача е Хетеро
1
7
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много е прав. Политиките на глобалиста Макрон доведоха до обедняване в цяла Франция и докараха хората до ръба на Революция. Американците с право се присмиват на Макрон и гледат сeир. Аз правя същото :)