Skoda Monte Carlo

Това е изцяло новата SKODA SCALA (Видео)

SKODA SCALA

SKODA SCALA

Реклама Skoda Monte Carlo
Тази вечер в Тел Авив се състоя световната премиера на изцяло новото моделно попълнение в моделното портфолио на SKODA, наречено SCALA. Автомобилът е първата кола на марката, разработена на модулната A0 MQB платформа на компанията майка Volkswagen Group и първата, интериорът на която е изпълнен в новата дизайн стилистика на компанията, която ще видим във всички бъдещи предложения на SKODA.

Стилистиката на вътрешността на SCALA следва тази на концептуалната разработка VISION RS и ще бъде първата кола на марката, която ще предложи на потребителите това ново дизайн звучене. Основни елементи в интериора на SKODA SCALA са позиционираният високо 9.2-инчов екран и новата стилистика на инструменталния панел.

Основните габарити на SKODA SCALA са дължина 4362 мм, ширина 1793 мм и височина от 1471 мм, при междуосие от 2649 мм. От марката споделят, че пътниците на задните седалки ще могат да разчитат на свободно пространство за краката от 73 мм (73 мм при Octavia), 1425 мм за раменете (1449 мм при Octavia) и 982 мм за главите си (980 при Octavia). Товарното отделение на новия модел ще бъде 467 литра, а след сгъването на облегалките на задните седалки полезният обем ще може да достигне 1410 литра.



Новият хечбек SCALA обещава да предложи изключително високо ниво на активна и пасивна безопасност с до 9 предпазни въздушни възглавници, изцяло диодно изпълнение на предните и задните светлини, просторен интериор и голям багажник, както и типичните за SKODA хитроумни решения за допълнителни по-малки товарни отделения, специализирани аксесоари и всякакви решения за облекчаване на ежедневието.

SCALA ще бъде първата кола на компанията, която ще бъде оборудвана с инфо-комуникационната с цялостна интернет свързаност и бордова система на марката от най-ново поколение, като основен акцент тук ще бъде новият високо позициониран екран, а като допълнително оборудване за автомобила ще се предлага и 10.25-инчово виртуално табло- Virtual Cockpit. Друг интересен акцент в интериора на новия хечбек ще бъде системата за индиректно осветление, която ще предложи избор на подсветка между бяло и червено

SKODA SCALA ще стъпи на пазара през първата половина на следващата година с избор между пет двигателни версии, максималните мощности на които ще варират от 90 до 150 конски сили. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Бизнес /Business Електромобили Ford GM Tesla

Още един сериозен играч в класа на EV-пикапите - GMC Sierra EV - видео

Апр 26, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Бизнес /Business Renault

Renault Captur facelift: с ново лице и Google

Апр 26, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Audi

Новите Audi A3 и A3 Allstreet - видео

Апр 26, 2024