Opel Stock

Renault представи новата линия R.S. Performance (Видео)

R.S. Performance

R.S. Performance

Реклама Nissan X-Trail
Днес Renault обяви, че клиентите на Renault Sport вече имат възможност да изразят още по-добре своята персоналност и да си доставят допълнително удоволствие от притежанието на автомобила си и страстта си към автомобилния спорт като цяло, благодарение на специална нова гама аксесоари, наречена R.S. Performance.

В портфолиото на новата гама аксесоари R.S. Performance, която е вдъхновена от автомобилния спорт, са включени изключително разнообразни продукти с насоченост както буквално към пистата, така и към обслужването на любимата френска бегачка, в това число крикове, инструменти и други.

Основен акцент в новата линия аксесори е пилотната разработка на тема Clio IV R.S., която се отличава със специално разработен екстериорен пакет, вдъхновен от концептуалната разработка Clio R.S.16. Създаден с идеята да бъде използван с автомобил, презназначен само за т.н. Track Days, той ще бъде наличен в лимитиран тираж от само 250 екземпляра, като всеки един от тях ще включва карбонови състезателни седалки, нова изпускателна система, спортни окачване и спирачна система, и други.

Назад

Галерия



Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Kia

Tasman: Първи поглед към първото пикап предложение на KIA (Видео)

Апр 26, 2024
Авто Новини Бизнес /Business Авто глобус Geely Lotus Polestar Volvo

Geely Holding с ръст от 27% за първата четвърт на 2024 година

Апр 26, 2024