Skoda Monte Carlo

Opel анонсира още два електромобила- Mokka и Vivaro

Opel анонсира още два електромобила- Mokka и Vivaro

Opel анонсира още два електромобила- Mokka и Vivaro

Реклама Peugeot 408
През 2019 година Opel не само ще отбележи своята 120-годишнина, но и ще направи сериозна крачка към бъдещата електрификация на портфолиото си.

Днес от компанията анонсират, че заявки за закупуването на първия зареждаем (plug-in) хибрид на фирмата- Grandland X, и на изцяло електрическата Corsa ще започнат да се приемат само след няколко месеца- през първата половина на следващата година.

"Opel минава на ток!", коментира Михаел Лохшелер, изпълнителен директор на Opel. "Анонсирахме това при представянето на стратегическия план PACE! и сега започваме с изпълнението". "Новата Corsa ще направи електрическата мобилност достъпна за много клиенти- това ще бъде една истинска електрическа кола за хората", допълва той. По отношение на plug-in хибрида Grandland X, новата информация, е че общата максимална мощност на задвижващата система ще бъде около 300 конски сили, като колата ще бъде оборудвана с e-All Wheel Drive технология за задвижване на четирите колела.

Въпреки че този анонс е обещаващ сам по себе си, от Opel продължават с новините, като обявяват, че през 2020 година ще станем свидетели на появата на още два изцяло електрически автомобила на марката- новото Vivaro и на компактния SUV модел Mokka. Назад


Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Авто глобус Geely Lotus

Lotus със собствена програма за персонализация

Апр 19, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Citroen

Citroen анонсира C3 Aircross (Видео)

Апр 18, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Audi

Audi Q6L e-tron с премиера на Auto China 2024

Апр 18, 2024