Opel Stock

SKODA SCALA: Гледайте премиерата на живо (Видео)

SKODA SCALA

SKODA SCALA

Реклама Nissan X-Trail
Само след няколко часа, в Тел Авив ще се състои световната премиера на изцяло новия и основополагащ за бъдещото дизайн развитие на марката SKODA модел SCALA.

SKODA SCALA е първото пазарно предложение на марката, разработено на модулната A0 MQB платформа на компанията майка Volkswagen Group. Хечбекът обещава да предложи изключително високо ниво на активна и пасивна безопасност, изцяло диодно изпълнение на предните и задните светлини, просторен интериор и голям багажник, както и типичните за SKODA хитроумни решения за допълнителни по-малки товарни отделения, специализирани аксесоари и всякакви решения за облекчаване на ежедневието.

Основните габарити на SKODA SCALA са дължина 4362 мм, ширина 1793 мм и височина от 1471 мм, при междуосие от 2649 мм. От марката споделят, че пътниците на задните седалки ще могат да разчитат на свободно пространство за краката от 73 мм (73 мм при Octavia), 1425 мм за раменете (1449 мм при Octavia) и 982 мм за главите си (980 при Octavia). Товарното отделение на новия модел ще бъде 467 литра, а след сгъването на облегалките на задните седалки полезният обем ще може да достигне 1410 литра.





SKODA SCALA
ще стъпи на пазара през първата половина на следващата година с избор между пет двигателни версии, максималните мощности на които ще варират от 90 до 150 конски сили. Назад


Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Техника /Technics Бизнес /Business Mazda Toyota

Новата Mazda2 Hybrid 2024 - видео

Апр 26, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Kia

Tasman: Първи поглед към първото пикап предложение на KIA (Видео)

Апр 26, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Renault

RENAULT ПРЕДСТАВЯ SYMBIOZ E-TECH FULL HYBRID

Апр 25, 2024