Skoda Monte Carlo

Електрическият JAGUAR I-PACE с поредна награда

JAGUAR I-PACE

JAGUAR I-PACE

Реклама Nissan X-Trail
Изцяло електрическият и първи по рода си автомобил на Jaguar- I-PACE, получи поредно международно признание, след като беше избран за победител в конкурса Автомобил на годината на Норвегия.

Журито на конкурса Автомобил на годината на Норвегия, което е съставено от автомобилни състезатели, дизайнери и журналисти, е дало почти единодушно високата оценка на I-PACE, като са акцентирали върху пътната динамика, автономността и луксозното излъчване на електромобила.

Норвегия е страната с една от най-силно разработените инфраструктури за експлоатация на електромобили, като към момент в държавата се използват повече от 178 500 такива превозни средства.

От началото на годината, 29% от пазарния дял при новите автомобили в Норвегия се държи именно от такива с електрическо задвижване, а ако към калкулацията бъдат прибавени и хибридите и зареждаемите хибриди, процентите се увеличават до 60.

С новото международно признание за I-PACE, Jaguar може да се похвали с повече от 30 награди за първия си електромобил от лансирането му през март тази година. Назад


Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии