Коледният шопинг – забавление, не досадно задължение

Не оставяйте всичко за последния момент
5 дек 2018 09:52,
Коледният шопинг – забавление, не досадно задължение

Всяка година по това време получаваме хиляди съвети: да не отлагаме противогрипната ваксина, да сменим навреме гумите на колата, и дори да не се тагваме в социалните мрежи по празниците. Ето и няколко идеи как да направим коледното пазаруване по-приятно.

Не отлагайте! Винаги изскача нещо по-важно, "замотаваме" се и всичко остава за последния момент. Така рискуваме романтичната представа за коледния шопинг да бъде изместена от притеснението дали и кога ще успеем да се справим със списъка си.

Разбира се, може да пазарувате и онлайн, без да се налага да чакате на опашки или да търсите място паркомясто.

Модерното пазаруване по интернет има предимства пред офлайн магазините. Пести време, позволява лесно сравнение на оферти и е безспорно удобство, ако знаете какво точно търсите.

Онлайн пазаруването защитава и потребителските права- ако прецените, може да върнете стоката до 14 дни.

Ако сте избрали този вариант или планирате да изпратите подаръци в друг град, трябва да имате предвид, че сега е най-натовареният период в годината. За един месец броят на пратките нараства неколкократно, затова и от Спиди съветват да не отлагаме изпращането за последния момент.

Как да изпратим и получим подарък по Коледа:

  • Използвайте услугата "офис-офис"

Така може да решите кога точно ще оставите или ще получите пратката и ще спестите пари. Световна практика е услугата да е по-евтина от премиум услугата "Доставка до адрес". Цените на пратките "офис-офис" при "Спиди" започват от 2.55 лв. Компанията има мрежа от около 450 точки и над 50 автомата, които се зареждат рано сутринта и клиентът може да избегне чакането на опашка.

  • Бъдете модерни

От Спиди съветват и да се използват над 50-те автомата за пратки, които компанията предлага. Там цената е още по-ниска (започва от 1.28 лв.) Автоматите са в магазините и моловете, които имат паркинг и по-дълго работно време.

  • Подгответе пратката си бързо

Чрез новата функционалност на сайта на Спиди може да подготвите пратката си за изпращане с няколко клика на мишката и да спестите още време.

Проследете и пранасочете подаръка си лесно

Линк за проследяване на пратката по Спиди, който се изпраща чрез sms и Viber позволява лесното пренасочване. Ако сте изпратили подаръци достатъчно рано, но получателят има по-удобен офис за получаване в града си и иска пратката за следващ ден, пренасочването ще е безплатно, обясняват от компанията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

Имиджова публикация

Още от
Спонсорирано съдържание