Отслужиха панихида в памет на жертвите на пътя

Тя се състоя в храм-паметника "Свети Александър Невски"
18 ное 2018 15:03, Красимир Ангелов
7

Днес е световният ден в памет на жертвите от пътни инциденти. По този повод в София беше отслужена заупокойна панихида в храм-паметника "Свети Александър Невски".

В много християнски храмове в цялата страна днес се отслужват заупокойни молитви. Към възпоменанието на жертвите се присъединява за поредна година и Българският Червен кръст.

Още вижте в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Реалист преди 5 години
Поредната подигравка на управляващите. ...наглост и лицемерие...
5
0
 
2
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Защо на снимката са потомствен атеист до потомствен атеист?
4
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Такова лицемерие не бях виждал. Точно тия, които са отговорни за жертвите на пътя и от които зависи да въведат някакви правила, седнали да палят свещи.Безсрамници.
3
2
 
4
 
! Отговори
Prokurora преди 5 години
Вместо да служат панахиди и други църковни събития от които Господ си няма и понятие за какво служат, най-полезно за безценния живот на хората е пълна забрана на старите тритонетки докарани за жълти стотинки в България за да убиват хора и да замърсяват въздуха! Също така шофьор туку що взел книжка да има 5 годишен срок на специално наблюдение и ако се провини отнемане на книжката ЗАВИНАГИ. Само така ще свърши войната в която България е.
2
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ало селян.дурите стига с това лицемерие бе. Много на загрижени се правите. Ако бяхте наистина загрижени щяха ли хората да карат 20 годишни барутарници и да се убиват. Знаете ли колко катастрофи стават поради това че автомобилите са амортизирани до краен предел. Знаете ли колко народ умират от глад и студ. Направете справка в гробищните агенции й ще разберете колко народ сте убили. Тези хора ще ви преследват и в отвъдното на вашата съвест тежат. Ама вие нямате съвест а лоени шкембета и кратуни.
1
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дали има по-голямо лицемерие? Това не са жертви на пътя, а на пътуващите по него. Паметта е хубаво нещо, ако спомогне нещата да не се повтарят. Не се касае за природно бедствие, значи има възможност голямата част от тези инциденти да не се случват. Ако има желание за това: управленско, обществено, на семейно и лично ниво.