Lasurit eshop

SC18: Уникален автомобил от LAMBORGHINI

LAMBORGHINI SC18

LAMBORGHINI SC18

Реклама Skoda Stock
Специализираното състезателно подразделение на Lamborghini- Lamborghini Squadra Corse, анонсира, че е разработила уникален автомобил, създаден в резултат на желанията на един клиент и способностите на корпоративното дизайн подразделение Centro Stile Lamborghini.

Уникалното LAMBORGHINI SC18, което поставя началото на поредица от нови персонализирани автомобили, има пълното право да се движи свободно по световните пътища, но е разработено с идеята да бъде използвано на състезателната писта.

Сред отличителните черти на LAMBORGHINI SC18 са екстремната и уникална за автомобила доработка на аеродинамиката, в това число и ново карбоново задно крило с възможност за различни конфигурации, и специалната изпускателна сситема.

Задвижващият агрегат на LAMBORGHINI SC18 е с работен обем от 6.5 литра, V-образно разположение на 12-те си цилиндъра, максималната му мощност е 770 конски сили при 8500/мин, а максималният въртящ момент е 720 Нм при 6750/мин. Оборудван със също така оптимизирана седемстепенна трансмисия, уникалният автомобил идва с отстояние от пътя от само 109 мм. Назад

Галерия



Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Kia

Tasman: Първи поглед към първото пикап предложение на KIA (Видео)

Апр 26, 2024
Авто Новини Бизнес /Business Авто глобус Geely Lotus Polestar Volvo

Geely Holding с ръст от 27% за първата четвърт на 2024 година

Апр 26, 2024