Лукс в хотели в Китай? Вижте как чистят в тях

Четири международни хотелски вериги се извиниха
15 ное 2018 22:09, Елка Василева
12

 

Поне 4 големи международни хотелски вериги се извиниха, след като видео, заснето със скрита камера и пуснато в мрежата, показа как се почистват стаите в Китай, предаде Асошиейтед прес.

Хотел "Шангри-Ла" във Фучжоу обяви днес, че показаното във видеото е нарушение на хигиенните им стандарти, а хотел "Парк Хиат" в Пекин определи показаното като изолиран инцидент. "Уолдорф Астория" в Шанхай и Шератън в Гуейян също се извиниха.

Единадесетминутното видео показва как чистачите бършат чашите и мивките с мръсни кърпи и гъби. Някои от тях използват същата кърпа, за да избършат и тоалетната чиния.

Блогър, който използва псевдоним, публикува видеото късно вчера на проверения си акаунт във Вейбо, китайската версия на Тwitter.

То бе взето от китайските медии и споделено 78 000 пъти в четвъртък следобед.  /БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До DiscoveryЗнаем го тва! Но явно си доста извратен.
10
2
 
0
 
! Отговори
Discovery преди 5 години
Търсете в нета: 1 cup 2 girls... и всичко ще ви стане ясно!!!
9
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Навсякъде чистят по същия начин - с мръсните кърпи.
8
0
 
14
 
! Отговори
Ко ли не! преди 5 години
За малко бях камериерка в Холандия и там се чисти по същият начин , от тогава спрях да съжалявам че не мога да си позволя да отсядам в хотели с пет звезди.
7
0
 
4
 
! Отговори
Балкантурист преди 5 години
През 90-те в Берлин стана едно подобно скандалче, но с питиета.Един от най-добрите хотели в града продаваше пресен портокалов сок (20марки чашата) който се изтискваше в едно мазе от пакистанци подизпълнители. Винаги мия чашите, а жената дезинфира банята и тоалетната, ей така профилактично
6
1
 
10
 
! Отговори
шматка преди 5 години
До някойКато сме били деца сме яли с мръсни ръце но не сме си плащали за това.:)))Леле ако беше от Бг хотел лузърите в сайта що помия щяха да излеят ама щом е в Китай...чудо голямо
5
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абсолютно навсякъде е това. Даже преди няколко години един европеец пак по същия начин беше снимал видео със скрита камера в банята, как чистачката почиства плесента от футите на плочките с четката му за зъби.Много внимавайте къде оставяте четката си за зъби!
4
4
 
4
 
! Отговори
Някой преди 5 години
Това се случва абсолютно навсякъде. Ние хубаво ги плюем китайците, ама при нас тези неща са свързани с храната....пък в крайна сметка чудо голямо...все едно като не сме били деца ние не сме яли с мръсни ръце ...айде малко по сериозно
3
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Естествено че е така навсякъде. Особено в страната на деградиралите алкохолици Великобрисрания. Само пълен малооумник може да ползва чаши от стаята в хотела.
2
0
 
30
 
! Отговори
Пепи преди 5 години
Абсолютно същото става и Европа. Работила съм го и знам за какво става въпрос. Ако чистачката не успее да оплеска навсякъде, то след нея минава проверяваща, която има само едно парцалче и с него трие всичко което сметне за нужно тоалетна или огледало...или чашка.
1
4
 
1
 
! Отговори
Цецо Мен преди 5 години
Битката между Изтока и Запада никога не е свършвала.