Прогноза: Северин ще лежи 30 г., няма алтернатива на самопризнанията

Ако съжаляваше, щеше да се предаде, смята Николай Кокинов
20 окт 2018 11:30, Александър Попов
204
Прогноза: Северин ще лежи 30 г., няма алтернатива на самопризнанията
Снимка: БТА

Обвиненият за убийството на Виктория Маринова - Северин Красимиров, ще продължава със самопризнанията и най-вероятно ще получи 30 години затвор за деянието си. Тази прогноза направи бившият софийски градски прокурор, а сега адвокат, Николай Кокинов.

"Той няма друга алтернатива, освен да съжалява. Очевидно цели по-малко наказание. Ако той действително съжаляваше, първо, нямаше да се стигне до този резултат, и второ – щеше да се предаде, а не да бяга в Германия", заяви Кокинов пред bTV.

Още по темата
Според него Северин е бил привлечен или от предмет, който е искал да отнеме от Виктория Маринова, или чисто полово.

Кокинов смята, че делото няма да е лесно, защото фокусът на обществото е върху този случай, отбеляза бившият градски прокурор.

"Да, виновен съм. Спомням си, като минавам тъй или тя, или аз ударих, без да искам. Оглеждай се нещо, тъй съм казал и тя каза, нещо ми каза тя, не помня хубаво. И аз отидох там, ударих й един шамар, падна тя, после аз исках да си продължавам напред, тя ми хвана косата", заяви пред журналисти в съда на развален български Северин. Каза, че съжалява, а и че не може да повярва, че той е извършил престъплението.

По време на гледането на мярката му в съда в Русе стана ясно, че седем жестоки удара в главата са сломили съпротивата на телевизионната водеща Виктория Маринова. Нанесените удари са довели до тежки увреждания и са една от причините за настъпването на смъртта на младата жена.

В съдебната зала станаха известни някои подробности от живота му – няма завършен осми клас, постоянният му адрес е в квартал "Тракцията", където е домът на леля му, и се препитавал като докер, но никога не е имал постоянна работа.

Според адвоката Иван Дойнов налагането на мярка "задържане под стража" е най-подходящата за Северин, който имал притеснения за живота си, ако останел на свобода.

Съдиите го оставиха в ареста, а мярката едва ли ще бъде обжалвана.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


204
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
136
1
 
7
 
! Отговори
България преди 5 години
Жалко,една млада жена,трудеща се,успяваща в живота си,оставя едно детенце сираче!Дано има справедливост!
135
0
 
15
 
! Отговори
софиянец преди 5 години
Някой ще ме попита ли защо мразя ,ненеавиждам чиганите?Ще ме попита ли защо ме е гнус от тези хора?Опс-грешка,тези полу-хора.МИ загледайте се на улицата,погледнете им в очите-и ще видите нещо нечовешко.Подлост,агресия,простотия,тарикатщина.омраза.Ти гохрантутиш-то те мрази.А това черното недоразумение с черна религия-ч лежи 15 години пансион-я не.След 15 години пак ще е вън с цялата си *** душа.
134
0
 
16
 
! Отговори
Жестоко обиден преди 5 години
Веднага референдум за въвеждане на смъртното наказание. Стига с тези *** Евроатлантически ценности. За мен е жестока обида и унижение, ако ей тоя има равни права с мене. И не ми казвайте, че ще му плащаме издръжката 30 години да си лежи в затвора, с осигурени безплатно жилище и безплатни консумативи. А мен ще ме щавят Топлофикациите, Енергото, ВиК, НАП, ..........................
133
4
 
6
 
! Отговори
AISHA преди 5 години
SMART ZA TOZI GAD, YTRE STE NAPADNE I NAS PO BIAL DEN, 50 GODINI DA LEJI S TEJAK DRYD.................
132
3
 
27
 
! Отговори
Бесен преди 5 години
Неграмотно и примитивно животно.Единственото справедливо наказание е доживот в яма с фекалии с едно ядене на ден...
131
0
 
37
 
! Отговори
nina преди 5 години
#ArmagedonВ този случай професията на жертвата предизвика този огромен отзвук и реакция,но предполагам си спомняте убийството на Вероника от В.Търново?Убиецът на Вероника я закла за 20 лева и един телефон.Психопат,рецидивист,неграмотен,от гетото,***...
130
1
 
18
 
! Отговори
nina преди 5 години
#154 ArmagedonПсихопат/социопат не означава луд или психар.Психопат е човек с определени характерни черти на поведение,като основните и най-важни са липса на емпатия(състрадание),липса на чувство за вина,манипулативност,незачитане на законите и човешкия живот и тнт(20 са основните характеристики)Колкото до дрогата-предполагам,че става дума за амфетамини, при тях ефектът е превъзбуда,хиперактивност.В комбинация с алкохол-убиецът си е бил една цъкаща бомба..
129
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
V turciya za ubiystvo davat utejnen dojivoten zatvor(ako si ubil 4 rima dusi 4 dojivotni) . Za leko sexualno domogatelstvo (ne za inasilvane za iznasilvane davat povece) nad mololetna davat ot 18 do 24 godini . ako sinapravil domogatelstvo na 4ili 5 maloletni umnojavat s 4 ili pet i polucavas 90 do 120 godini ima lica osadeni na 600 godini zatvor . tuka zakonite stanaha mnogo lyuti . i pak mnogo uviystva i iznasilvaniya kakto u vas ima i tuk.
128
1
 
21
 
! Отговори
nina преди 5 години
Жалко е,че определени групи от хора,включително и журналистите от Бивол се опитаха да експлоатират това жестоко престъпление за да си направят ПР,както е и жалък факта,че се вдигна толкова голям шум точно заради това,че жената е работила в ТВ.Ако случайно жертвата имаше друга професия,всичко щеше да мине много по-тихо. Голямата трагедия е че и Вероника,и Виктория умират в разцвета на живота си от ръцете на тези примитивни убийци,който си отглеждаме във всеки град и село...
127
0
 
20
 
! Отговори
Защо е на свобода? преди 5 години
Чудя се като и преди е правил престъпления защо тоя е на свобода толкова време? Как е успял са мине българската граница и да избяга в Германия, ако има досие? Ами ако не беше си признал? Щяха ли да го хванат въобще? Или ако беше убил обикновена жена, ако изобщо мотивът му е бил сексуален, което не звучи много убедително? Щяха ли да го търсят въобще?
126
5
 
5
 
! Отговори
nina преди 5 години
Армагедон,всеки има право на мнение,уважавам вашето.Същевременно,след всичката информация за убийството,начина на извършване,действията на убиеца,разказите на свидетелите и тнт,аз лично нямам съмнения,че този човек е психопат и е действал спонтанно да извърши сексуално престъпление,а не е наемен убиец.Смятам,че този ден за голяма беда просто се е случило Виктория да мине там в този момент,и ако не е била тя,е щиало да бъде друга жена на нейното място.
125
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Докер? Разтоварвал е бали с "бяло" навярно, и обувки обути от *** за ПУФ-овете и "патроните" из Европата.
124
3
 
23
 
! Отговори
Интернет преди 5 години
Хиляди зоват за европейско разследване на убийството на Виктория Маринова.....
123
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От Русе тръгнаха демократичните процеси в България. Дано сега оттам тръгнат и лечителните за Родината промени в съзнанието на българина. Херкулесовска сила е нужна, за да разчистим тази ***, но стартът е даден.
122
2
 
10
 
! Отговори
Типичен турчин преди 5 години
Вие срещу България,но стиска българския паспорт!Целомъдрен,но на коза не прощава!Праведен е,ама лапаа суджук и кюфте!Уважава жените,но ги зачулва!Не пие,пък ракия не отказва!Строи паметници на Султана,но стои в Германия.Мрази американци,но люби долари!Стреля по руснаци,ама им продава домати!Ненавижда Джей Пи Морган,но взима на заем!Гнуси се от чалга,но върти кючеци!Европейци гази-за Европа лази!Голям чистник,ама си бърше з.а с пръсти!Арабин,пък пише на латиница!*** не е-Конвенция прави!
121
2
 
12
 
! Отговори
nina преди 5 години
#ArmagedonКъде слагате Кашоги ,Сауди Арабия и едно от многото *** престъпления под един знаменател?Жертвата на русенския убиец не е разследвала ,тя е била водеща на предаване,в което са участвали разследващи журналисти,които са живи и здрави.Няма никаква причина някой да поръчва водеща на предаване,която няма никакво отношение към самото разследване,и да остави двамата от Бивол живи.
120
2
 
8
 
! Отговори
nina преди 5 години
#110Така че, ако искаш да извършиш тежко престъпление и да те хванат,вместо да го поръчаш на опитен професионалист,*** и си хвани един наркопобойник от махалата...Ще чакаме да видим точно за колко дни ще бъдеш разкрит и вкаран в панделата.Трябва да си пълен ***.ло.умник за да направиш нещо такова.Но и.д.и.о.тите не са се свършили,така че може и такава поръчка да бъде направена някой ден...А те нашите криминалисти може да нямат супер обoрудвана съвременна кримилаборатория,но не ядат доматите с колците ;)
119
2
 
2
 
! Отговори
nina преди 5 години
#110Когато един човек иска да поръча някого-тоест да извърши тежко престъпление,то той ще го планира така,че шанса да бъде хванат да е минимален.Има си наемници,които са професионалисти.И пак няма гаранция,че няма да бъде разкрито престъплението.Така че, ако искаш да извършиш тежко престъпление и да те хванат,вместо да го поръчаш на опитен професионалист,*** и си хвани един наркопобойник от махалата...Ще чакаме да видим точно за колко дни ще бъдеш разкрит и вкаран в панделата.Трябва да си пълен ***.ло.умникза да направиш нещо такова.Но *** не са се свършили,така че може и такава поръчка
118
0
 
3
 
! Отговори
Цветан Караилиев преди 5 години
До Гражданин Най-добре да го пуснат от ареста и съдебният процес няма да се състои,сумати средства ще бъдат спестени
117
2
 
8
 
! Отговори
Димо преди 5 години
Ако властите си вършеха работата и той нямаше как да изкара и два лева нелегално хващайки се за по два часа,то щеше да работи на договор по цял ден и нямаше да има време да мисли за подобни зверства!СИСТЕМАТА НИ УБИВА!Това е самата истина.