Opel Stock

Lada XRay Cross вече с цена в Русия

Окт 20, 2018
Lada XRay Cross вече с цена в Русия

Lada XRay Cross вече с цена в Русия

Реклама Peugeot 408
Lada XRay Cross е новата оф-роуд модификация на стандартното изпълнение Lada Xray. Тя вече се предлага вече в Русия, но само с двигател 1.8 литра 122 к.с. в комбинация с механична или роботизирана предавателна кутии. Новото в модела е наличието на избор на офроуд режими, а цената тръгва от 729 900 рубли/18 740 лева/. Най-достъпният вариант на изходната версия - Lada XRay със същия мотор струва с 50 000 рубли /1300 лева/ по-малко.

Базовата комплектация на Lada XRay Cross се нарича Classic и тя предлага доста добро оборудване – предни предпазни въздушни възглавници, ABS и система за стабилизация, централно заключване, аларма, преден електропакет на стъклата 17-цолови лети джанти.

Нивата на оборудване са три – Classic, Comfort и Luxe, но имат опционални разширения като Optima, което добавя на версията Classic климатик и аудиосистема и Comfort с допълнително подгярване на седаките и огледалата, пълен електропакет на стъклата, парктроник, фарове за мъгла и система за избор режимите на движение.

В оборудването на модификацията Luxe влизат подгряване на предното стъкло и волана, подгряване на задните седалки, датчици за дъжд и светлина, автоматичен климатик, кожен волан и дръжка на скоростния лост. Топ-вариантът има мултимедийна система с навигация и камера за заден ход. Назад


Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Бизнес /Business Електромобили Smart Toyota

Нова моделна година на Toyota bZ4X

Апр 16, 2024
Авто Новини Мотоциклети Бизнес /Business

Покарайте в тест драйв Aprilia и Moto Guzzi

Апр 16, 2024
Авто Новини Бизнес /Business Електромобили Tesla

Tesla съкращава повече от 10% от служителите си

Апр 15, 2024