Митев от НФСБ: Не приемам искания за оставка на Симеонов

Депутатът не вижда никакви основания в исканията
Обновена: 19 окт 2018 15:36 | 19 окт 2018 14:23,
41
Митев от НФСБ: Не приемам искания за оставка на Симеонов
Снимка: Архив, Булфото

Депутатът от "Обединени патриоти" Христиан Митев заяви, че не може да приеме искането за оставка на вицепремиера и лидер на НФСБ Валери Симеонов и не видя основание в него.

Още по темата

По-рано БСП и майките на деца с увреждания на брифинг в парламента поискаха вицето да освободи поста си заради думите му за протестиращите родители, че са "група кресливи жени".

Според Симеонов законът за хората с увреждания е "заченат в грях" и е "опит да се угоди на една група хора".

По думите му протестиращите са манипулирали обществото, "изкарвайки на пек и на дъжд тея уж болни деца".

Изказването му разгневи майките и те поискаха оставката на вицепремиера Симеонов. От БСП също настояха, че той не трябва да остава и минута повече на този пост.

Христиан Митев настоя, че не се е запознал още с изказването на Симеонов и бе категоричен, че не коментира думи на други хора, независимо дали са на неговия лидер или на негови колеги.

"Питайте този, който е направил изказването. Разбира се, че няма как да приема исканията за оставка, особено когато идват от опозицията", каза Митев.

Той добави, че всеки може да иска оставката на всеки един член на правителството.

"Майките може да са обидени, могат да отправят такива искания. Всеки може да иска оставката на всеки един член на правителството. Аз обаче не приемам такива искания за основателни", каза Христиан Митев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
0
 
! Отговори
Мая преди 5 години
До АнонименАма не е *** като тебе и тия които защитаваш.
35
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 30 бидон с ла.*** ама какви само не обикновени слонски.
34
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До олигифре.ните от НФСБ национален фонд за саботиране на България първо кой ви пита какво искате бе второ вие не сте за уволнение а за публичен разстрел и трето НФСБ няма думата кой да бъде отстранен и кой не това е.
33
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Who the f.... is Mitev?Хайде дружно със метлата!
32
0
 
2
 
! Отговори
Ели преди 5 години
Ел пуебло унидо хамас се*ра венсидо Обединеният народ никога няма да бъде победенГ-н Симеонов, гледам ви и се сещам за Неруда-поет, Хара - певец, Алиенде - доктор - светли хора.Сещам се и за Тачър прегръщаща Пиночет, тя много си го обичаше.Взе си го в Британия, Испания трябваше да заведе дело срещу Пиночет за загиналите в Чили ...Странна работа е историята...Ако сте искал да кажете, че има фалшиви ТЕЛК-ове, да го бяхте казал, вярно е, но какво направихте срещу тях?Но за "деликатни деца"?
31
0
 
4
 
! Отговори
Цитат преди 5 години
Не властта развращава хората, а глупаците, добрали се до нея, казва Бърнард Шоу, и е прав!
30
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Един бидoн с лaйна .И вицепремиер .
29
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Изтрихте ми коментара защотопочна да ви сърби и се овлажнихте ,нали ? Сайтчето ви е от един отборс тоя бидoн и трябва да триете .
28
1
 
7
 
! Отговори
Въпрос преди 5 години
Кой е пък тоя Митев?! Че и не приемал искането?!! То и на тоя да му се разясни, че народът дава власт и народът си взима властта.
27
10
 
3
 
! Отговори
гост преди 5 години
Никаква оставка да го духат червените ***!!
26
0
 
7
 
! Отговори
fgjgkljhl преди 5 години
koj e toa mitev che da ne priema be????
25
1
 
13
 
! Отговори
Ko преди 5 години
Тебе кой те пита ко искаш бе Митев ,аре у лево.
24
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Валери иска само на него да се дава. Как така майките ще искат? Не може да искат. Народът е само за дра.не, лап.ачката за управляващите заедно с КРИБ. Валери много се сближи с Велев, Гела и сие...На Гела колко милиона му опростиха през лятото? Някой би ли припомнил?
23
0
 
12
 
! Отговори
До 18 преди 5 години
До КОлевКакво се чудиш дали да се гордееш, че си българин?От какво по-точно да си горд?Българин и България означава навсякъде по света едно единствено нещо- СРАМ.А, тези, дето всеки ден ни пълнят главите с глупости за Левски и Ботев...за велика България...са най-лошите.Нищо общо нямаме нито с Левски, нито с Ботев, в момента.
22
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя Симеонов като Кулагин-не се усеща кога трябва да мълчи,да не е и той гримьор нещо?
21
0
 
18
 
! Отговори
Татко преди 5 години
Това значи, че тоя Митев е по-голям гьон сурат от Валерката, ама възможно ли е да им по-голям?
20
1
 
17
 
! Отговори
Ощеее... преди 5 години
Ще ги търпите,щом сте си ги избрали...Идва на власт определена партия,100 дена толеранс се дава,няма ли резултат веднага долу...после друг и друг и друг и така до като седне на стола някой с глава на раменете...и всеки паднал от власт да се разследва до девето коляно...щото са изхитриха и пишат фирми на баджанаци,шурей,балдъзи и там разни от фамилията...като цецко с апартаментите на тъща му...
19
0
 
15
 
! Отговори
1 преди 5 години
Кой си ти бе митев,че не приемаш,оставката на балевски.
18
0
 
19
 
! Отговори
КОлев преди 5 години
От мутри като Бойко, този на снимката, Цветанов, Биков, Караянчева и т.н, изпитвам постоянно чувство на срам и се чудя дя се гордея ли от факта, че съм българин? Малко е да се иска оставка за такива обидни думи. Нужен е здрав кютек, ама публичен, за назидание!
17
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Mitev ti si kato simionov schtom ne priemssch ostavkata ns tosi seljanin milioner allohola go prsvi isteri4en suderov e saschtia boiko ksk gi tarpisch tija bkp bivschi gameni poboinizi lajzi ja himshsite ot nc islagat gerb i vilikia boiko i zezko ujas resil sa gerb