New Dacia Duster

Благотворителната инициатива #steniskanabala2018 на Мото Пфое приключи с рекордни резултати (Видео)

#steniskanabala2018

#steniskanabala2018

Реклама Opel Stock
Тазгодишното издание на благотворителната инициатива #steniskanabala на Мото Пфое приключи с рекордни за историята си резултати. Благодарение на частни и корпоративни дарения, компанията е събрала внушителните 100 000 лева, които са предназначени за общо 50-те одобрени кандидати, осигурявайки стипендии за по-нататъшното образование във ВУЗ на абитуриентите сираци.



През тази година #steniskanabala отбелязва своето пето издание, но благотворителната дейност на Мото Пфое продължава вече повече от 20 години, като освен това компанията продължава успешното провеждане на инициативата си за опазване на културното и природно наследство на България.



Тази година от Мото Пфое отчитат 55 000 лева от закупуване на благотворителните си емблематични тениски и още 45 000 от корпоративни дарители. “Това ни дава възможност да дадем стипендии от по 2000 лева на абсолютно всички кандидати”, коментира по време на закриващото #steniskanabala2018 събитие Атанас Фурнаджиев.



Мото Пфое продължава също така миналогодишната си инициатива за подпомагане за отличен успех, но при наличие на средства, като за целта за момента има налични 16 стипендии от по 1000 лева.

Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии