Opel Stock

FORD GT получи 2 допълнителни производствени години (Видео)

FORD GT

FORD GT

Реклама Honda ZR-V
Ford Motor Company обяви, че в резултат на силното потребителско търсене към новото поколение на суперспортната легенда GT, компанията е взела решение да увеличи с две години производствения живот на модела. Заявки за закупуването на допълнителните бройки на GT ще се приемат само в продължение на един месец с начална дата 1 ноември.

Подобно на предишната инициатива на Ford за закупуването на новия GT, подаването на новите заявки не е гаранция за придобиването на колата. След приключването на едномесечния продажбен “прозорец”, екип на Ford ще проучи желаещите, а избраните ще имат възможност да продължат да работят със специализираното подразделение Ford GT Concierge Service по уточняването на детайлите и персонализирането на автомобила.

Преди решението за удържаването на производството на GT с 2 години, Ford анонсира че суперспортният автомобил ще бъде сглобен в серия от само 1000 единици. С новата инициатива, клубът на собствениците на модела ще бъде увеличен до около 1350 човека, а последните бройки на колата ще бъдат произведени в периода 2020-2022 година.

“Реакцията към нашия Ford GT е безпрецедентна, като търсенето надхвърля предлагането с повече от седем към едно”, коментира Херман Саленбаух, директор на Ford Performance. “С увеличеването на производствената серия на Ford GT за ограничен период, ние сме в състояние да поддържаме ексклузивността на изключително желаната суперкола, като в същото време предлагаме изживяването за собственост на по-голям брой клиенти в допълнение на 80-те собственика на Ford GT в Европа, които вече получиха своите уникални автомобили”.

Назад

Галерия



Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Авто глобус Geely Lotus

Lotus със собствена програма за персонализация

Апр 19, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Citroen

Citroen анонсира C3 Aircross (Видео)

Апр 18, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Audi

Audi Q6L e-tron с премиера на Auto China 2024

Апр 18, 2024