New Dacia Duster

OPEL и VAUXHALL подновяват партньорството си с GEFCO за 4PL логистика

OPEL и VAUXHALL подновяват партньорството си с GEFCO за 4PL логистика

OPEL и VAUXHALL подновяват партньорството си с GEFCO за 4PL логистика

Реклама Renault Arkana
При подновяването на това четиригодишно партньорство Opel /Vauxhall отново затвърждава своето доверие към GEFCO. Договорът отразява високите постижения на GEFCO в областта на 4PL логистиката и затвърждава лидерството на компанията на европейския автомобилен логистичен пазар.


Възобновено доверие във 4PL експертизата на GEFCO

Opel / Vauxhall подновява договора на GEFCO за управление на веригата за доставки за четиригодишен период, който започва на 1 януари 2019 г. Това показва силното партньорство между двете компании и доверието, което Групата PSA гласува на GEFCO.

Този договор обхваща цялата входяща и изходяща логистика за Opel / Vauxhall в Европа и Турция. GEFCO ще дистрибутира части до монтажните заводи на Opel/ Vauxhall от доставчици по целия свят. Групата ще доставя също превозни средства до дилъри и вносители.

"Щастливи сме, че Opel / Vauxhall продължава да разпознава GEFCO като силен партньор. 4PL решенията на GEFCO предлагат уникална експертиза в автомобилната логистика за компанията. Чрез управлението всички логистични потоци на Opel / Vauxhall в Европа и Турция, ние даваме възможност на клиента ни да оптимизира веригата си за доставки и да се съсредоточи върху основния си бизнес", обясни Антоан Редиер, изпълнителен вицепрезидент „4PL решения“ в GEFCO.

Реми Жирардон, управляващ директор „Ппоизводство и верига за доставки“ на Opel Automobile GmbH, коментира: "Очакваме с нетърпение да продължим успешното си партньорство с GEFCO. От решаващо значение е да имаме гъвкави, иновативни и икономически ефективни логистични процеси, които са напълно интегрирани в нашите промишлени операции. Радваме се да разчитаме на изключителни партньори като GEFCO."

Интегрирано партньорство в унисон с ДНК-то на GEFCO

За да приспособява напрекъснато своите решения с нуждите на Opel / Vauxhall, GEFCO ще укрепи екипите си от инженери в шестте държави, в които компанията работи в Европа (Франция, Германия, Унгария, Полша, Испания и Обединеното кралство).

Люк Надал, председател на Управителния съвет на GEFCO, поясни: "Управлението на всички решения за веригата за доставки на Групата PSA ни поставя в подходяща позиция, за да постигнем синергия. Можем да поддържаме високо ниво на надеждност чрез обединяване на потоците на двата бранда. Нашият подход се основава на изграждането на силно партньорство, в унисон с нашата култура "Неограничена близост ™", както и на подписа на бранда ни "Партньори, без граници."

Основно предизвикателство: оптимизиране на разходите за логистика

Екипите на GEFCO на място могат да използват опита си, за да оптимизират веригата за доставки на Opel / Vauxhall и да спомогнат за намаляване на разходите. За да постигне тази цел, GEFCO ще се възползва от своя опит, креативност и способност ефективно да използва всеки наличен ресурс. Групата успешно се изправи пред това предизвикателство и възнамерява да засили допълнително сътрудничеството си с Opel / Vauxhall през следващите години. Назад


Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Официални вносители- новини Авто глобус Електромобили Volvo

Изцяло електрическият Volvo EX30 е обявен за "Световен градски автомобил 2024“

Мар 28, 2024
Авто Новини Официални вносители- новини Авто глобус Електромобили Hyundai

Hyundai IONIQ 5 N спечели наградата World Performance Car за 2024 година

Мар 27, 2024
Авто Новини Официални вносители- новини Авто глобус

DEFENDER OCTA: НОВИЯТ ГЕРОЙ

Мар 27, 2024