Решение като прах в очите... Полицаи пак си паркират безплатно!

Проблемът уж беше решен... но за кратко!
18 окт 2018 18:15,
21

Снимка: HelpBook.info

Преди няколко месеца ви разказахме как служител на МВР паркира в "Зелена зона" в центъра на София без да заплаща за това.

Сигналът беше изпратен към HelpBook.info и Столичната община, а няколко месеца по-късно проблемът беше решен.

Става въпрос за паркиране на лични автомобили на служители на МВР на ул. "Крум Попов" и ул. "Св. Теодосий Търновски" без да заплащат такса, нито пък разполагат със стикер. В същото време никога не биват санкционирани от органите на ЦГМ.

Още по темата

"След като беше обработен сигналът и бяха сезирани Столична община, директорите на 4-то РПУ и на Център за Градска мобилност, автомобилите на служители от МВР преустановиха неправомерното паркиране за срок от 2-3 месеца", пише в пореден сигнал бдителният гражданин.

За съжаление се оказва, че решението на проблема е било само "хвърляне на прах в очите".

"В момента старата песен се свири на нов глас и отново служителите на 4-то РПУ си паркират личните автомобили на ул. "Крум Попов", ул. "Теодосий Търновски", ул. "Лозенец" и др., без да заплащат за "Зелена зона", пише още в сигнала.

За сметка на това на автомобилите са оставени талони, които обаче не отговарят нито на дата, нито на час. Въпреки отразяването в медиите, ефектът беше краткосрочен.

"Ако Община Лозенец не вземе мерки, случаят ще бъде ескалиран до по-високо ниво", заканва се сигнализиращият.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook на Investor Media Group!

Платформата ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трябва да се снимат на видео тези наглеци Като видят камерата и ще се разбягат Вижте например в Русия -канал ''Движение '' в ютюб как се борят обикновени хора с техните смотани полици нарушаващи по същият начин
18
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да дойдат на "Цар Симеон" между "Хр.Ботев" и "Опълченска" и пресечките. Масово продавачите от магазините за авточасти не плащат за паркиране. Държат си вдигнати капаците на колите и служителите на зоната не ги проверяват. Направило ми е впечатление едно Пежо, утре мога и номера му да напиша. Явно за целта е закупено, защото на другите предните капаци са вдигнати, а на това - багажника.
17
0
 
0
 
! Отговори
незапознат преди 5 години
Където живея имаш синя зона и зелена , като за зелената нямаш стикери, защото е само за живущи.
16
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
мухобойко ти си срам и позор
15
0
 
8
 
! Отговори
ВИЕ СИ ГИ ИЗБИРАТЕ преди 5 години
И ВИЕ СТЕ СИ ВИНОВНИ ЗА ВСИЧКО ! ! ! ДОРИ И КОГАТО НЕ ГЛАСУВАТЕ ПАК СТЕ ВИНОВНИ С ВАШЕТА БЕЗОТГОВОРНОСТ И ТАКА ПОДКРЕПЯТЕ СЕГАШНИЯТ РЕЖИМ НАЧЕЛО С АЗ ВИ ПОСТРОИХ .........
14
0
 
5
 
! Отговори
бай ганю преди 5 години
разрешаването на подобни на пръв поглед дребни проблеми е в наши ръце. От нашата активност и постоянство зависи разрешаване на много неща а не само да гледаме от страни да мрънкаме и подминаваме,ако по долна институция не обърне внимание се търси съдействие от по горна ,разочаровани сме от институциите но ако проявяваме небрежност функционирането на правилата става още по зле.браво на господина сигнализирал постоянно .полицая е следящо спазване закона лице а не нарушаващо го
13
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе орица... Взимате ключ за вентил, отвивате вентила и си го прибирате в джобчето и така няколко пъти и проблемът ще ви се реши бързо и ефективно!
12
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Отвратително безобразие! Държавата се разпада!
11
1
 
16
 
! Отговори
Victimized преди 5 години
Не е само това, но и местят по някога контейнерите за *** на парко места да пазят за колегите от другата смяна. А дали плащат зона, не знам, но се съмнявам.
10
6
 
47
 
! Отговори
... преди 5 години
После сме бедни ... 65000 полицая, 420000 държавни чиновници, които не плащат осигуровки (т.е. плащат им се от нашите пари) пенсионират се на средна възраст и през целия си трудов стаж, вместо да помагат на обществото, което ги храни, пазят политиците, олигарсите и.. престъпниците. Който реши този проблем ще застане до Левски и Ботев в историята на тази земя.
9
6
 
44
 
! Отговори
Тони преди 5 години
Когато човек няма качества дори за мияч на обществена тоалетна, обикновено става полицай.
8
2
 
29
 
! Отговори
Констатиращ преди 5 години
Каква защита чака народа от полисмените?Та тя е създадена да защитава престъпниците, мошениците и имотите им от гнева на хората.
7
5
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези не плащат за нищо, само лъмтят за повече пари. Ние им плащаме заплати, осигуровки и пенсии. 1 300 000 000 лева годишно! Това ни струват тези хрантутници. В замяна получаваме корупция и невиждана битова престъпност, това е! Докато ги търпим ще е така.
6
3
 
42
 
! Отговори
факт преди 5 години
Снимайте пускайте в Интернет безобразията на полицаите това ги ужасява,тези търтеи от добро не разбират.
5
5
 
34
 
! Отговори
двойни стандарти преди 5 години
Не стрига че полицаите получават незаслужено големи заплати и невиждани привилегии те не плащат данъци и осигуровки народа ги издържа напълно и подобно държание е подигравка с хората....
4
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бедни са бе!Хаха!Всеки бивш,настоящ и бъдещ милиционер е или тарикат на дребно или престъпник!
3
4
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
МИЛИЦИЯТА Е ДЪРЖАВА В ДЪРЖАВАТА. ЗА НЕЯ НЯМА НИКАКВИ ПРАВИЛА-БЕЗСРАМНИ ХРАНТУТНИЦИ И ***!
2
5
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ченгетата са доста нагли. Живея в района и мога да го поъвърдя.
1
5
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами в Тикволандия си е така - всеки приближен до властта е над Законите.Рибата се вмирисва от главата.