Официално: Северин с обвинения за изнасилване и убийство

Разпитът му в Русе продължава над три часа
Обновена: 18 окт 2018 19:36 | 18 окт 2018 17:55, Веселина Йорданова
23
Официално: Северин с обвинения за изнасилване и убийство
Снимка: БТА

Официално повдигнаха обвинения за изнасилване и убийство на задържания за убийството на журналистката Виктория Маринова - Северин Красимиров.

Красимиров беше конвоиран по-рано днес до следствения арест в Русе.

Още по темата
Разпитът в полицията продължава повече от три часа, предаде bTV.

При разпита той направил важни разкрития, след които от полицията са намерили телефона на убитата журналистка.

Взета е ДНК проба на Северин в следствения арест. Установени са всички травми, които има по него, отбеляза съдебният лекар Пламен Димитров.

Мярката за неотклонение на Северин вероятно ще се гледа утре.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
0
 
! Отговори
nina преди 5 години
#16Русенският убиец е точно за тази градация на злото.Има огромна разлика между една мафиотска поръчка и едно сексуално убийство.При поръчките има планиране,професионализъм,ефективност и липса на следи и улика.Убийството на Виктория е точно обратното.Колкото до наркотиците-вероятно този Северин е бил на амфети,така че в комбинацията с алкохол този си е бил цъкаща бомба..
18
2
 
0
 
! Отговори
nina преди 5 години
#16Виж,от дете си падам по криминалетата,гледала съм доста документални поредици на ID,FBI files,има една много интересна поредица-Градация на злото,в която известен американски професор криминален психолог прави градация на човешкот която описво зло-23 скали май беше,ва и разглежда различните видове убийства и убийци-психопати,садисти,***...
17
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не знам, но вие гледахте ли по Нова новините? Ами че той беше с една глава над полицаите които го конвоираха и доста як римлянин. Снимките, които показаха явно са от период в който е бил на 15-16 години. При това положение действително жената не е имала шансове, въпреки че е била спортна натура. 50 кила с мокри дрехи друг път. Егати бичмето.
16
1
 
1
 
! Отговори
До Nina преди 5 години
И макар никому неизвестна, целият свят разбра само и единствено заради ИНТЕРНЕТ.Може би наистина е битово, а може би не е.Седмица след първото и предава и това се случва? Малко странно как са се напаснали всички работи.
15
1
 
0
 
! Отговори
До Nina преди 5 години
В Русия журналистите ги убиваха по начин по който да изглеждта като битови предстъпления.Виктория е жена и ...буквално никому неизвестна и решила да даде публичност за корупция на стойност милиарди пряко свързана с правителството. Лесна мишена.Бивол имат големи хора зад гърба си, не знам кои са, но определено има иначе досега този сайт да го няма. Някой ги пази.Дори и да няма доказателства, че не е поръчково това определено ще прати сигнал до всички осмелили да си пъхат носа в такива работи
14
0
 
1
 
! Отговори
До нина преди 5 години
На тоя са му платили да я убие. Дори психопатите дето убиват наред си имат някакъв налудничав мотив. Например убиват руси жени, защото приличат на бившата. На този какъв му е мотивът? Да беше излъгал, че го е обидила и оттам е изтрещял. Ако е било, защото е искал секс, щеше да каже , че му е отказала секс. Наивно е да мислиш, че само защото е взел някакъв наркотик ( не стана ясно дори какъв) я е убил. Няма мотив и затова цялата история е скалъпена.
13
0
 
2
 
! Отговори
До 13 nina преди 5 години
И кои са тези разследващи журналисти? В БГ има може би 5-6 истински журналисти, останалото са дръжки на микрофони на Вожда от Банкя - Тиквун.
12
2
 
0
 
! Отговори
nina преди 5 години
#10Мислете малко ,не само да търсите конспирации там,където ги няма.В България има разследващи журналисти,които разследват и са живи и здрави.Един примитивен психопат го направихте наемен убиец-той си е един гаден изнасилвач.
11
1
 
0
 
! Отговори
nina преди 5 години
#10Човече,виж колко поръчкови убийства има в Бг от зората на демокрацията до днес...профи килърите не оставят следи,днк,с един куршум обикновено и тнт.Кой е този *** да поръча убийство на една орка?И защо ще поръчва тази жена,дето се появява в началото и края на някакво предаване,където дават интервюта 2ма разследващи журналисти-двамата от Бивол??Нали ако някой иска да поръчва журналисти,ще са точно тези двамата.Тази мацка няма никакво отношение към разследването на Бивол.Мислете малко ,не само да търсите конспирации там,където ги няма.В България има разследващи журналисти,които разслед
10
0
 
4
 
! Отговори
всички имаме дъщери преди 5 години
Самозащита? 12 г. затвор грозят Мария, която уби Боньо Фаса!Прокуратурата в Стара Загора внесе обвинителен акт срещу детето което е успяло да спаси честта и тялото си.Успя да се противопостави на ***, но той бил *** сланина и умрял.От една порязна рана в крака. Каба.Моля всички Вас които имате дъщери да защитим това дете.Преди две седмици бе убита Виктория,която е нямала шанс да се защити.И изнасилена в безпомощността си.Помен на душата и.Сега имаме възможност да застанем с Родителска и гражданска позиция и да ЗАЩИТИМ Мария от несправедлива присъда.Бъдете родители и защитет
9
0
 
5
 
! Отговори
До нина преди 5 години
Той я е убил, ама въпросът е кой го е поръчал убийството. Не вярвам, че колкото и да е бил надрусан тоя,толкова много му се приискало секс посред бял ден, че да я обезобрази и убие толкова жестоко. Отмъщение е.
8
0
 
2
 
! Отговори
nina преди 5 години
#4Значи убиецът го вижда половината махала да се прибира с кървавите дрехи,впоследствие е установено,че тази кръв е на жертвата,той казва на лелята,на майка си,сигурно и на онзи,дето го е карал по ц елия път за Германия,камерите го засичат,как бяга от мястото на местопрестъплението,в Германия признава убийството,но не бил той...Да бе,сигурно е невинен,няма как.Съжалявам,но си безнадежден случай просто.
7
0
 
6
 
! Отговори
Истина преди 5 години
Сега да ви обясня:на телефона ,ако му се махне батерията не може да се засече,друг е въпроса ако са използвали следово куче,то по миризмата на жената щеше да намери телефона,обаче не се знае дали са ползвали куче...пък и нали камера го е засякла да бяга с бежовия кал/ъф т.е. телефона,значи той го е скрил не много наблизо в околноста може би на 20-300м. от мястото на престъплението.А пък този *** могат много лесно да му бият една спец инжек. и ще си каже и майчиното мляко,но нали сме демократи.
6
0
 
9
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
СНИМКИТЕ ВЪВ ФЕЙСБУКА МУ СА СТАРИ МНОГО ПО-ЕДЪР ИЗГЛЕЖДАШЕ!!ЛАЗАР КОЛЕВ НИКОГА НЕ Е ПРИЗНАВАЛ , ЧЕ Е ИЗНАСИЛВАЛ ИЛИ ИМАЛ НЕЩО ОБЩО СЪС СЕСТРИТЕ БЕЛНЕЙСКИ!!!СЕВЕРИН ПРИЗНА , ЧЕ Я Е УДАРИЛ И ТО В ЧУЖБИНА!! С ТОВА ТОЙ ПРИКЛЮЧИ !!!!СЛУЧАЯ Е РАЗКРИТ ОТ ПОЛИЦИЯТА ВЪВ РУСЕ СЛЕД РАЗПИТ НА ХОРА ОТ МАХАЛАТА КОЙ Е ЗАМИНАЛ НАСКОРО!!--------------ГДБОП НЯМАТ НИКАКВА ЗАСЛУГА ЗА СЛУЧАЯ!!! И НА ТЯХ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ВЯРВА НИТО СЕГА НИТО НИКОГА!
5
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
нещо не се връзва....телефона го намериха едва на 15-я ден и то при тези технологии за следене и в зоната на убийството,ако то е извършено там.
4
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само дето това не е истинският убиец.Всичко е една чудовищна манипулация,в която за жалост участват и медиите.
3
1
 
17
 
! Отговори
шматка преди 5 години
15-18г максТолкова ще му дадатЖивота в Бг е евтин
2
7
 
9
 
! Отговори
Пламен преди 5 години
До ..: къкъв дръвник? За "добро поведение" по време на придвижването под гаранция от 150лв. ще го пуснат, и следващите 17дни да идва на подпис. Ако оцелее тези 17 дни, значи сме ***, и на Ердоган краката трябва да мием следващите 100години, белким ни вземе под крилото си.
1
7
 
23
 
! Отговори
.. преди 5 години
На дръвника!Няма друго решение за този. Защо да го храним 20+ години?