Автобус блъсна майка с количка на "зебра" в Пловдив

Минал през крака на жената, тя и детето са в болница
Обновена: 18 окт 2018 14:01 | 18 окт 2018 13:52, Анисия Иванова
18
Автобус блъсна майка с количка на "зебра" в Пловдив
Архив: Булфото

Автобус от градския транспорт в Пловдив е блъснал майка с бебешка количка, когато е пресичила на пешеходна пътека.

Около 12:20 часа е подаден сигнал, че на кръстовището на бул. "Съединение" и ул. "Недялка Шилева" автобус, пътуващ по линия 18, е ударил жена с количка, съобщиха от МВР.

Пострадалата жена е на 33 години, по първоначални данни автобусът е минал през единия й крак.

Тя и детето й са в болница. В полицията нямат информация за състоянието им.

Движението на булеварда е блокирано. Местопроизшествието е запазено, изчакват се резултатите от лекарския преглед.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Коко или там кувто си ако искаш да знаеш в момента говориш за сестра ми и майка ми Тва че шофьора не внимава не означава че майка ми е за психиатър и никой няма право да взима сестра ми. Все пак става въпрос за жена с дете на пешеходна пътека.
16
1
 
0
 
! Отговори
КОко преди 5 години
До Унуфримайката веднага на психиатър и да и се отнеме детето, опит за обийство по непредпазливост
15
1
 
3
 
! Отговори
... преди 5 години
Както е написал по- долу един- няма абсолютно предимство. Има съобразяване със ситуацията. Аз съм на 40г, но навремето имахме часове по безопастност на движението, където КАТ ни обясняваха как се пресича, оглеждане и пр. На ден поне два три пъти ми изкача някой на пешеходна пътека със слушалките в ушите без дори да погледне. Ами има си физични закони, спирачен път... Да не говорим, че някои се поглеждат първо на дясно при пресичане.
14
6
 
15
 
! Отговори
Унуфри преди 5 години
Пешеходците са приоритет във всяка бяла държава, независимо дали са млади, стари, неадекватни и т.н. Не ми го побира акъла, как е възможно толкова често да се блъскат хора от всякакъв характер предимно от пияни, надрусани или водачи без книжки на зебри и после обикновено да бягат без последствия. В случая имаме автобус с професионален водач и майка с количка на зебра. Ще го мъмрят служебно и пак на работа ли? Книжката доживот и 10+ години минимум, акъла им няма да дойде иначе.
13
0
 
6
 
! Отговори
Гробокопач преди 5 години
БОЙКО ДАВА, ВАНКАТА ЯКО ПОЛАГА! Откак получи парите, разкопа целият град, гаче ли муй бащиния... А Бойко дава парите, за да мой Ванката да съ изперчи: Е, *** на, вижте ***, къв съм аслан, какс е грижа за вас, копам ви, правя ви тва, правя ви онова, аз го направих;))) Па, *** изберете! Такава е цигара-мара тактиката! Итреци на дребно са герберите, *** електората е МНОГО ГЛЪВ! МНОГО ГЛЪВ!
12
1
 
6
 
! Отговори
Гробокопач преди 5 години
Ванката Тотев пак щели да го номинират за кмет на Пловдив! Ам чи, как! Какво крадене правят с Мама Роза и мама Менда Пенда в Пловдив, не е истина. А пък шапката им, Цингавей Крадев как намазва от това, не е истина! И ПАК ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ИВАН ТОТЕВ!
11
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 5За транспортния хаос в Пловдив, безобразните задръствания и вечните ремонти - със сигурност ако има вина не е той, а местният му наместник!
10
8
 
21
 
! Отговори
the Ghost преди 5 години
Докато не се криминализира ПТП на пешеходната пътека - полза няма да имаВодачите трябва да знаят че на пешеходна пътека пешеходеца е с предимство
9
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пак в Пловдив. ...
8
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 8Добре мършава де.билна. наркоманска деградирала овца. Нито знаеш думата КАРМА и ДОГМА какво означа. Маймунка с IQ клонящо минус 1000!
7
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен 6 преди 5 години
Няма да се учудя да е КАРМА и двете статии се крие името на 33 годишната
6
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Пияна 33-годишна пловдивчанка плаши с бомба Подала сигнал на телефон 112, арестуваха я за 24 часа" Това е друга статия тука.Представете ли си да са е пуснали преждеверемнно, че е изтрезняла отива за бебто и после кармата в действие!
5
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бойко Борисов е виновен!
4
3
 
4
 
! Отговори
шматка преди 5 години
Не мога да разбера връзката между затворения булевард и резултата от прегледа.Пълна аматьорщина
3
11
 
17
 
! Отговори
няма абсолютно пре-- преди 5 години
димство.....Ревете колкото си искате ,ама да си автобусен шофьор в Пловдив е ужас просто не знам как издържат тези хора в това ненормално сътворено от Тотев движение. --сега като почнат дъждове и снегове ужаса ще е на квадрат ,от всякъде някой търчи нещо ти изскача и ей така става белята !
2
5
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В нормалните държави ти спират на пешеходна пътека.Тази госпожа си е мислила че е още в чужбина май май.
1
23
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще блъскат - на докторите им трябват органи за донорство; близките и ще се сагласят да подпишат документа, че са съгласни да направят подаръка ОРГАНИ Заключение: да Живеят глупаците