New Dacia Duster

SEAT Tarraco: Начало на производството във Волфсбург

SEAT Tarraco

SEAT Tarraco

Реклама Honda ZR-V
Испанският производител SEAT обяви, че производството на изцяло новия модел на марката- Tarraco, е започнало в завода на Volkswagen във Волфсбург. От компанията допълват, че за първи път от около 20 години в този завод се сглобява автомобил от друга марка на компанията-майка VW Group, като той ще се прави на една поточна линия с Volkswagen Tiguan и Touran.

SEAT Tarraco ще стъпи на европейския пазар във версия с пет и седем места, и се явява първата кола на испанската компания, демонстрираща новата дизайн линия, която фирмата ще следва през следващите няколко години.

Най-новият SUV на SEAT идва с богат набор системи за повишаване на активната безопасност, в това число система за задържане на превозното средство на пътното платно, система за известяване при опасност от удар отпред с функция за разпознаване на пешеходци и велосипедисти, система за разпознаване на пътните знаци, адаптивен круз контрол, спирачен асистент и други.

В двигателната гама на SEAT Tarraco са включени две бензинови и две дизелови предложения, които предлагат максимални мощности от 150 до 190 конски сили, и в зависимост от избора, могат да бъдат конфигурирани със седемстепенна роботизирана предавателна кутия, шестстепенна ръчна, система за задвижване на предните или на 4Drive на четирите колела. Назад

Галерия



Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Авто глобус Honda

Honda оглавява изложба по време на Седмицата на дизайна в Милано

Мар 29, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Техника /Technics Дизайн / Design Екология /Ecology BMW

BMW Vision New Class X - видео

Мар 28, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Citroen

Citroen атакува Индия и Южна Америка с Basalt (Видео)

Мар 27, 2024