Opel Stock

Porsche с нова GTS версия на Panamera

Porsche с нова GTS версия на Panamera

Porsche с нова GTS версия на Panamera

Реклама Skoda Kodiaq
Porsche разшири модификационното портфолио на модела Panamera, в това число и на комбито Panamera Sport Turismo, като добави нова спортна GTS версия с 460 конски сили. От компанията коментират, че новата версия на двете купета идва със специално доработено спортно въздушно окачване, уникални елементи и оборудване.

Новата GTS версия на Panamera и Panamera Sport Turismo е оборудвана с четирилитров, V-образен, осемцилиндров двигател, който освен максимална мощност от 460 конски сили, обещава и максимален въртящ момент от 620 Нм. Битурбо и екипиран с филтър за частици, задвижващият агрегат обещава повишение от 20 конски сили и 100 Нм в сравнение с предшественика си, което дава възможност на комби версията на модела да се ускори от 0 до 100 км/ч за само 4.1 секунди и до максимална скорост на движение от 289 км/ч (292 км/ч при Panamera). Сериозна роля тук играят системата за задвижване на четирите колела и осемстепенната роботизирана предавателна кутия.

В стандартното оборудване на GTS версиите на Panamera са включени спирачни дискове с размер 390 мм отпред и 365 мм отзад, 20-цолови алуминиеви джанти, изпълнен с черна Alcantara и алуминиеви апликации интериор, и други, а дебют в гамата на модела като цяло прави прожекционен head-up екран.

На територията на Германия, Panamera GTS е с цена от 138 493 евро, а Panamera GTS Sport Turismo стартира от 141 349 евро. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Авто глобус Honda

Honda оглавява изложба по време на Седмицата на дизайна в Милано

Мар 29, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Техника /Technics Дизайн / Design Екология /Ecology BMW

BMW Vision New Class X - видео

Мар 28, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Citroen

Citroen атакува Индия и Южна Америка с Basalt (Видео)

Мар 27, 2024