Германия ни връща Северин, водят го с конвой до Русе

Ще го задържат за 72 часа още на летището в София
17 окт 2018 09:45,
27
Германия ни връща Северин, водят го с конвой до Русе
Снимка: Facebook

Днес Германия връща у нас Северин Красимиров, задържаният за убийството на тв водещата Виктория Маринова.

Той ще пристигне в България с полет от Хамбург, след което ще бъде откаран с конвой към Русе.

След залавянето на Северин в Германия, съдът в германският град Целе уважи искането на българската прокуратура 21-годишният мъж да бъде екстрадиран в родината ни.

Още по темата

Германските власти са влезли в комуникация с правосъдното министерство, за да бъде уредено физическото предаване на Красимиров.

Северин ще бъде задържан за 72 часа още на летището в София, а след това прокуратурата ще поиска за него постоянен арест.

От Северин ще бъдат взети и ДНК проби, за да се докаже, че той е убиецът. Това се налага, тъй като сегашните, които съвпаднаха с намерената сперма по тялото на изнасилената Маринова, бяха иззети от панталоните на задържания в Германия мъж.  Ще му свалят и отпечатъци.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
0
 
! Отговори
Armagedon преди 5 години
До Анонимен14.През седем вековното им съществуване,от как е изгонена кастата им от Индия,не са мръднали и на йота в развитието.Нито писменост са си създали,нито културни порядки,нито дори морален кодекс не са имали,камо ли пък религия.Патологични лъжци и измамници,без самосъзнание за държавност,и без определена националност и държава,неспособни да се самоуправл,паразитиращи върху обществата по цяла Европа.Затова са и навсякъде гонени,като евреите.Но евреите имат писменост и си създадоха държава
16
1
 
3
 
! Отговори
Българин преди 5 години
*** предпочитат да научат перфектно турски, пред това да се интегрират в българското общество.За това живеят в гета
15
7
 
6
 
! Отговори
така е преди 5 години
До Лий Харви ОсуалдДжендърчето ще го отнесе,така е планирано!
14
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 7 Много си далеч от проблемите на повечето роми!Най-голямия проблем се крие в самите тях,те просто не искат никаква интеграция .
13
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трябва да има пълен контрол над тези индивиди от ромски произход. Да се следи хигиената на населяваните от тях места и при нарушения да се налагат глоби. Да се задължат да ходят на училищще, както всяко българско семейство, ТРЯБВА ДА СЕ ВЪЗПИТАТ ! Държавата да намери начина за това! Няма как да се интегрират иначе в условията, в които живеят! Парите и помощите не помагат, трябва да се обърне внимание на проблема!
12
1
 
15
 
! Отговори
Armagedon преди 5 години
До Анонимен 1.През периода 60-та 89-та,така наречения социализъм,към тази малцинствена група от бг-обществото се положиха доста усилия за "култивирането"им към по-добър живот.Бяха изградени жилищни панелни сгради,нови училища детски градини.Бяха приемани в средни училища,университети.Работеха почти във всички сфери по придобити професии,но за съжаление си останаха все така самоизолирани в гета.За голямо съжаление,нравите им и престъпностъпният им манталитет си останаха и до ден днешен.
11
0
 
7
 
! Отговори
Чезаре Ломброзо преди 5 години
Що ми се струва, че с лявото око не е съвсем така!?
10
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ква интеграция, кви пет лева бе хора?? В къщи като ти допълзят *** кво правиш? Интегрираш ги и ги поставяш на едно ниво с кучето, папагала и рибките ли? Или взимаш райд и очистваш, след което дезинфекцираш?
9
2
 
19
 
! Отговори
Циник преди 5 години
Чета коментари 1и 8 ... и си мисля ... неолибералната брюкселскомеркелска зapаза взема жертви и у нас! Държавата да инвестирала още милиарди в интеграцията на креатури, които за 700 години ( откакто напълзяха в Европа ) не са си дали зор да се интегрират. Да наливаш вода в каца без дъно - и да чакаш да се напълни. До 8 - расизма друже е реакция на вида! Той инстинктивно иска да се запази , и да предаде гените си нататък - незамърсени! Хиените не се кръстосват с лъвове ... и плъховете с котки..
8
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пеша от Германия щеше да е по-добре, и под конвой.
7
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За българина очевидното не е достатъчно- не вижда гетото и скотската мизерия, но търси заговор, нещо скрито, таен план и съучастници! И другата реакция е откровен расизъм и озлобление..., а къде по- нормално е да има план и организация за справяне с гетата и цивилизоване на тия хора- и работни места за специалисти ще има, а и еврофондове ще влезнат ако се прави добре.
6
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен1"На всеки 10 семейства отговорник по хигиената и децата"Ха, ха, ха, откъде толкова отговорници ще намериш. Всички българи да станат отговорници по хигиената пак няма да стигнат.
5
0
 
16
 
! Отговори
Българо-турчеещ преди 5 години
Българо-турчеещия се Ром там както се казва Северин или Селайдин , интересна Тенденция се наблюдава при Ромите в България , едни ромски Общества се правят на българи други на турци а трети искат едновременно да са българи и турци , какви мечти имат само Ромите у нас
4
3
 
7
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 5 години
до 1Бай Тошо го беше направил !
3
3
 
27
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 5 години
до 1Точно такова мислене като твоето доведе до днешното положение с ромите.В ромските махали трябва да се влезе не с поредните пачки пари, които ще потънат в джобовете на ромските босове.В ромските махали трябва да се влезе с танкове и БТР-и !Който иска да е нормален гражданин на тая държава да праща детето си на училище.Който не учи трябва Системата да го смачка така, че да съжалява, че се е раждал.Всичко друго води до размножаване на ромите, ромска безнаказаност и сиганизация
2
18
 
23
 
! Отговори
Лий Харви Осуалд преди 5 години
... Този е истинският убиец ... Колкото и онзи клет клошар е истинския "подпалвач" на АПЕТИТНИТЕ СТАРИ СКЛАДОВЕ в Пловдив ... Или онзи съмнителен типаж БЕЗ ПАРИ и ВРЪЗКИ е единствения жесток убиец на сестрите Белнейски в Пазарджишко !!! .... Имам странното усещане , че този м_ _гал може да му се случи "случаен кофти инцидент" и да НЕ стигне до съдебна зала ... Много бързо го "хванаха" ... Още малко ще кажеш , че е оставил на Местопрестъплението своя снимка , адрес и бележка - "АЗ СЪМ УБИЕЦА..."
1
17
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кой отговаря за това човекоподобие? Кой е оставил тез хора да подивеят до степен да са опасни и водят безсмислено съществуване? Ако не се влезе в тези гета с инвестиции и стройна организация нещата ще стигнат да ни върнат визите. На всеки 10 семейства отговорник по хигиената и децата, училище с педагози с 2000 лева заплата, пансион за децата и откъсване от престъпната среда и прочие мерки. Няма друг вариант инак това убийство е следствие на нашата политика или липсата на такава.