Блъснаха 19-годишен на пешеходна пътека в Своге

Момчето е с опасност за живота, шофьорът карал с висока скорост
16 окт 2018 08:30, Петя Славова
14
Блъснаха 19-годишен на пешеходна пътека в Своге
Снимка: Bulgaria ON AIR

19-годишно момче е с опасност за живота след катастрофа край Своге. Момчето е в реанимацията на Пирогов с политравма и в много тежко състояние, съобщиха от болницата.

Младежът е блъснат от автомобил на пешеходна пътека. Инцидентът е станал около 19 ч. снощи близо до бензиностанция. На водача на колата е взета проба за алкохол, която е била отрицателна.

По разказ на очевидци шофьорът е изпреварвал друга кола в населеното място и е карал с много висока скорост, което е и причината за катастрофата.

"Пътеката е маркирана, осветена, на видно място е. В същия квартал има други пътеки с ниска видимост, но тази не е от тях", сподели очевидец пред Bulgaria ON AIR.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
o876 преди 5 години
Шофьорът, който е блъснал момчето е карал с много висока скорост. Този шофьор е откачен. Как може да кара с висока скорост? Не е ли осъзнавал, че така може да блъсне и да убие някой? Защо му е трябвало да изпреварва друга кола? За къде толкова е бързал? Като, че ли не е могъл да кара по-бавно. Ама, че безразсъден и *** шофьор. Дано да го хванат и да го осъдят да лежи в затвора. Трябва да ги осъждат по-строго тези безразсъдни шофьори, а не само да ги оправдават. Дано момчето да се оправи.
9
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 5 и 6За съжаление и КАТ е само брънка от веригата.
8
2
 
4
 
! Отговори
Избихме преди 5 години
си децата по пътищата. Колата е върховна ценност на българина. До там ли се простират мечтите ви?
7
2
 
0
 
! Отговори
Бай хай преди 5 години
Ей ***..,знаеш ли че има Закон за движение по пътищата!Това е закон..,блъснал на пешеходна пътека...
6
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма контрол, КАТ спи и като следствие от това този шофьор прави три нарушения и блъска младежа. Ако КАТ работеше, този шофьор щеше да спазва правилата и нямаше да изпреварва на пешеходна пътека, нямаше да шофира с превишена скорост и щеше да спира пред пешеходна пътека.
5
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
След проследяването на елементарна поредица от причини и следствия, всеки може да схване, че причината за почти всички нарушения и катастрофи е КАТ, защото не работи и няма контрол за спазването на правилата. Вместо истинският виновник, почти всички обвиняват шофьорите, които са брънка във веригата, но не са първопричината.
4
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Синоптиците, асфалта, мантинелата са виновни !
3
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ех жалко , че хората нямат крила да могат и на пешеходни пътеки вече да не пресичат, че както е тръгнало по тези ширини и човек няма да остане. Дори да е стар и бавно движещ се човек негово е предимството на тези пътеки майка му стара? Докога ще се кара като за последно с тези автомобили и защо е това бързане? И да остане момчето ще бъде жив труп за цял живот , а извършителят трябва да лежи в затвор поне 20 години. На така е когато масово се купуват шофьорски книжки .Ако шофьорът бе на негово мя
2
2
 
11
 
! Отговори
Истината преди 5 години
Прогноза: 2-3 години условно и 10к в джоба на адвокатина, той ще ги подели със съдебния състав честно
1
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вече ни уведомихте бе ***