Lasurit

SCALA: Новият компактен модел на SKODA

SKODA SCALA

SKODA SCALA

Реклама Opel Stock
След като само преди няколко дни разкриха първото изображение на изцяло новия си компактен модел, днес от SKODA анонсираха и името, с което той ще бъде представен официално преди края на тази година.

От SKODA коментират, че със SCALA марката ще постави началото на следващата стъпка в развитието на дизайна и технологиите си, като подобаващо за това ще бъде първата кола на компанията, при която името SKODA ще бъде изобразено в средата на задната врата на автомобила.

“С новата SKODA SCALA ние поставяме началото на нова свежа глава за SKODA в компактния клас”, коментира Бернхард Майер, изпълнителен директор на компанията. “Това е изцяло ново развитие, което поставя стандартите по отношение на технологията, безопасността и дизайна в този клас. Уверени сме, че SCALA разполага с най-добрите шансове да проформулира А-сегмента за SKODA.

Дизайнът на SCALA ще бъде подобен на този на концептуалната разработка ŠKODA VISION RS, която марката представи за първи път в света по време на международното изложение в Париж преди броени дни.

Новият хечбек на SKODA е първото предложение на компанията, което е разработено на модулната платформа A0 MQB, която позволява комбинирането на компактни екстериорни размери с просторен интериор. Същата дава възможност на производителя да интегрира и редица иновативни системи за подпомагане на управлението и повишаването на безопасността. Назад

Галерия


Предишна статия

Първото BMW X7 (Видео)

Следваща статия

SKODA анонсира KODIAQ GT


Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Техника /Technics Дизайн / Design Екология /Ecology BMW

BMW Vision New Class X - видео

Мар 28, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Citroen

Citroen атакува Индия и Южна Америка с Basalt (Видео)

Мар 27, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Renault

Новото Renault CAPTUR с премиера след седмица

Мар 27, 2024