Край на заложническата драма в Кьолн - похитителят е обезвреден

Той е тежко ранен, лекарите се борят за живота му
15 окт 2018 18:22,
18
Край на заложническата драма в Кьолн - похитителят е обезвреден
Снимка: БТА

Похитителят, който взе по-рано днес за заложник жена в аптека на железопътната гара в Кьолн, е получил застрашаващи живота наранявания при щурма на полицията, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Освободената заложничка също е ранена, но леко, и получава медицинска помощ на място.
Екипи за бърза медицинска помощ се опитват да запазят живота на нападателя чрез сърдечен масаж и изкуствено дишане.

Засега не е известно как мъжът е получил нараняванията си. Не са известни също мотивите и самоличността на похитителя, държал жертвата си в продължение на около два часа преди намесата на полицията.

По времето на инцидента младо момиче бе откарано от гарата към болница с наранявания, каза говорител на полицията. Той не можа да потвърди съобщения на местни медии, че мъжът е ранил момичето, преди да вземе за заложник жената в аптеката.

Заради случилото се гарата бе опразнена, а влаковете - спрени. Опразнен бе и площад "Бреслауер" пред гарата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
9
 
! Отговори
Турска сапунка преди 5 години
в Германистан, ислямска емигрантска мур,гава ***
9
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Още от началото го казаха че е временно пребиваващ от Сирия на 55г.
8
5
 
6
 
! Отговори
Е ...така е там.... преди 5 години
У Германия , много не говорят....вършат си работата , за разлика от българските лайкучки...ха,ха,хаааааааа...!Пробвай , ако не верваш!!!
7
1
 
6
 
! Отговори
месара преди 5 години
и тоя ше да е луд - нали другарко меркел!
6
0
 
16
 
! Отговори
Циник преди 5 години
За националноста на тарамбука..От сп. Фокус"Мъжът се е представил като симпатизант на ИД...заплашвал да запали заложничката си.."Има ли О чудени?
5
0
 
17
 
! Отговори
Честито преди 5 години
Честити ви манг али... само забележете че пак нищо не се казва за цвета и произхода на този откачения, защото на вдички им е ясно но Меркито не иска да се излага че найните любимци се прочуват всеки ден.
4
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Националноста ще я разбереме само ако баба Меркел благоволи. На няколко пъти в Мюнхен се покриваха такива набези на Меркеловите селфита. Така и не се разбраха подробности защото полицаите са инструктирани да не дават подробност а журналистите се държаха надалеч от събитията.. Но хората се досетиха за какво става въпрос и сега пролича при гласуването.
3
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Похитителя е бит и.....пребит!
2
0
 
17
 
! Отговори
Хм преди 5 години
В някои сайтове пише,че похитителят всъщност е партньор на отвлечената.Двамата се скарали в ресторант на Макдоналдс,мъжът хвърлил запалителна течност(???) а жената избягала в аптеката.Пита се в задачата,що за човек е тоя,дето се разхожда със запалителна течност в джоба?Тая работа малко....
1
5
 
29
 
! Отговори
хюго бос преди 5 години
Не му били знаели националноста?! Либерастофашистите налагат зверска цензура- това си го могат, знаем какви бяха през комунистическо. Ако беше "омразен източноевропеец",веднага щяха да бъдат написани подобрно всички негови данни с намек цялата източноевропейска нация дасе срамува. Ама нали е от ислямския башибозук- все пак знаем кой върши тези терористични актвое. но няма да се очудя, ако набедят някой немец...либерастофашисти, сър!