Lasurit

Peugeot записа успешно участие на Автосалон Париж 2018

Peugeot @ Paris Motor Show 2018

Peugeot @ Paris Motor Show 2018

Реклама Opel Stock
Peugeot обяви, че компанията е отчела много благоприятен потребителски отзив от тазгодишното си участие на международното изложение в Париж, което приключи миналата седмица. Като основни акценти и основни магнити за публиката, от френската марка посочват новото 508 SW и концептуалната разработка e-LEGEND, както и новите си достояния в областта на зареждаемите plug-in хибридни технологии.

От Peugeot коментират, че по време на автомобилното изложение във френската столица, компанията е отчела почти 500 заявки за закупуване и е осъществила повече от 8000 нови комуникации с клиенти, което представлява увеличение от около 10% в сравнение с предходното издание на салона през 2016 година. Повече от 50% от регистрираните нови заявки са за били за моделите 2008, 3008 и 5008, а 10% са били за 508 и 508 SW.

Peugeot също така може да се похвали със спечелването на две нови отличия по време на Автосалон Париж 2018, в това число за автомобилна свързаност за модела 508 от 01.net.COM и за e-LEGEND CONCEPT на традиционното проучване на читателите, интернет потребителите и зрителите на RTL, Autoplus и Turbo.

Успоредно с основните си премиери, Peugeot зарадва посетителите на салона в Париж и със специалната FIRST EDITION серия на новото 508 SW, което се отличава с редица уникални дизайн и стилистични решения.

Лимитираната версия 508 SW FIRST EDITION е разработена на базата на нивото на оборудване GT, но дебютира с лъскава черна рамка на челната решетка, специални 19-цолови алуминиеви джанти и избор между три цветови варианта на купето- Dark Blue, Pearly White и Amazonite Grey, както и в два варианта на моторизацията- PureTech 225 S&S EAT8 и BlueHDi 180 S&S EAT8.

По-екзотичните различия в сравнение със стандартната версия на 508 SW откриваме в интериора на 508 SW FIRST EDITION. Във вътрешността са използвани естествени материали като елементи от дърво и естествена кожа, черно изпълнение на тавана, алуминиеви подложки на педалите, уникални прагове на вратите, дървен под на товарното отделение и други.

В оборудването на PEUGEOT 508 SW FIRST EDITION са включени също така бордовата система PEUGEOT i-Cockpit® с компактен волан с кожена тапицерия, прожекционен head-up екран, 10-инчов бордови екран, система за индиректно диодно осветление на вътрешността, врата на багажника с дистанционно управление, пионерна за сегмента система за нощно виждане, система за безжично зареждане на мобилен телефон, луксозна аудиосисетма FOCAL и други. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Авто глобус Geely Lotus

Lotus със собствена програма за персонализация

Апр 19, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Citroen

Citroen анонсира C3 Aircross (Видео)

Апр 18, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Audi

Audi Q6L e-tron с премиера на Auto China 2024

Апр 18, 2024