Минаха години... Как да имате желаната фигура след 40?

С напредването на възрастта метаболизмът се забавя, но...
13 окт 2018 11:42, Михаела Лазарова
8
Минаха години... Как да имате желаната фигура след 40?
Снимка: Reuters

С напредването на възрастта метаболизмът се забавя и загубата на тегло става все по-трудна. Ако наближавате 40 или вече сте в тази златна възраст, със сигурност желаете да поддържате добро тегло и привлекателна фигура. Няма жена, която да не иска да има плоско и секси коремче.

Как да го постигнете след 40-годишна възраст?

Най-напред изключете от менюто си бялата захар и сладкишите или сведете консумацията им до минимум. Ето и още няколко съвета.

Добавете полезни въглехидрати към менюто си

Въглехидратите са важна част от здравословното хранене, тъй като ни осигуряват енергия. Важно е обаче какъв вид точно консумираме. Тайната е във висококачествените въглехидрати, които се усвояват бавно и не предизвикват покачване на нивата на кръвната захар. Полезни въглехидрати са кафявият ориз, сладки картофи, бобови растения, нахут.

Елиминирайте подсладените напитки

Ако искате да сте в добра форма и да имате плоско коремче и след 40-годишна възраст, елиминирайте подсладените напитки, като кола, студени чайове, сокове от кутия, диетични напитки. Може да са ви любими и да сте свикнали да ги консумирате, но те са едни от причинителите на коремчетата.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
1
 
! Отговори
кво преди 5 години
Доматите са по-скъпи от месото. Яжте банани
6
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всички ще имаме стройна фигура когато хляба стане 2 лева за половин кило, а свинското 15 лева с кокал. Значи - около Нова година.
5
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стойте си пред сериалите и реалитата за *** и яжте готвено мазно всеки ден. То от годините метаболизма се забавя и затова се пълнее, не от друго. Всички *** се кефят на такива обяснения. Това, потенето, е за децата... Не сте виновни вие, а тия, дето ви търпят такива. Освинването не е проблем от възрастта, а от малко пари и още по-малко мозък.
4
2
 
10
 
! Отговори
месара преди 5 години
Едно е сигурно - не с тичане в парка в Русе
3
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мухайте всичко което ви душа иска, само с известна мярка, и не забравяйте, че дyxът и излъчването са важни, а не килограмите. Освен това след 40 насреща си ще имате вече зрели партньори, някъде около вашата възраст, а не инфантилни новобранци.
2
8
 
7
 
! Отговори
На меринджея тъщата преди 5 години
Гледайте се в огледалото и яжте кисело мляко по 5 дена, тайно клякания, апетитна фигура, за да може партньорът ви да фърля отгоре ви (или във фунията) и след раждането, иначе алтернативата е новатв, градски транспорт, водене до училище и адвокати.
1
20
 
9
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
По-добре весела дебелина,отколкото озверела от глад скумрия...