Полезни чайове за вашата кръвна група

Кой е любимият ви чай и колко често му се наслаждавате?
12 окт 2018 22:35, Михаела Лазарова
2
Полезни чайове за вашата кръвна група
Снимка: istock

Няма нищо по-хубаво от чаша ароматен чай с добавени вкусове, като мед канела или парче лимон, в компанията на приятелки и здравословни сладкиши.

Кой е любимият ви чай и колко често се наслаждавате на вкуса му? Има толкова много видове чай. Някои ни помагат да елиминираме излишните течности от тялото, други подобряват метаболизма и енергията ни, има и такива, които действат слабително, енергизиращо.

В следващите редове споделяме няколко полезни чая според кръвната група.

Чай за кръвна група 0

Хората с този тип кръвна група са по-склонни към стомашни проблеми, които могат да се проявят като киселинен рефлукс. Добре е да внимават с консумацията на глутенови и млечни храни. За да намалят тези неразположения е добре да добавят към дневното си меню чай от джинджифил.

Той е чудесен при гадене, стомашни болки и подувания. Може да го редуват и със зелен чай сенча, който има редица ползи за здравето.

Чай за кръвна група А

Това е вторият най-често срещан тип кръвна група. Ако вашата е тази, то най-вероятно сте по-склонни към тревожност. Едни от най-добрите чайове, които могат да ви помогнат да балансирате нервите си са зелен чай, чай от жасмин и невен.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
3
 
! Отговори
Щ.Младши преди 5 години
Полезни чайове за вашите панталони са онези,които сте ги изпили без да се полеете :))