Столични квартали остават без вода утре

"Софийска вода" ще извършва ремонти
24 сеп 2018 19:46, Анисия Иванова
6
Столични квартали остават без вода утре
Снимка: Софийска вода

"Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата утре, 25 септември, съобщиха от водното дружество.

Във връзка с изграждане на ново сградно водопроводно отклонение на ул. „Любляна“, кв. „Овча купел“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Любляна“ от ул. „Народен герой“ до бул. „Никола Петков“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Любляна“ ъгъла с ул. „Загребска “.

Във връзка с изграждане на ново сградно водопроводно отклонение на ул. "Иванянско шосе“, вилна зона „Иваняне“, вилна зона „Бели брег“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района ул. „Иванянско шосе“ - от ул. „София“ до ул. „Стефан Стамболов“, по ул. „Стефан Стамболов“ - от жп прелеза до Завод за минерална вода „Банкя“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Иванянско шосе“ и ъгъла с ул. „Стефан Стамболов“.

Поради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „2-ра“, кв. „Враждебна“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. 1, ул. 2, ул. 60, ул. 26. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „2“ № 67.

Във връзка с монтаж на пожарен хидрант на ул. „Половраг“, с. Лозен, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Половраг“, от ул. „Блазна“ от №17 до №27, ул. „Караджин“ от ул. „Половраг“ до №74. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Половраг“ ъгъла с ул. „Караджин".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
2
 
! Отговори
(-_-) преди 5 години
Колкото и да е неприятно София от зелена и сравнително красива столица се превърна в един ужасен коптор. Не са виновни хората, които идват да търсят прехрана, ами тези, които ги принудиха, а също и оня кpетен първия ни демократично избран президент, който разгради двора още с първия си указ.. Бог да го прости!
4
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тиквата ще ви донесе вода от Ню Йорк
3
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
София не е България..........................на който не му харесва в София, да ходи на село!!!
2
3
 
1
 
! Отговори
от село преди 5 години
И кво кат е без вода софиа? Даревнеме ли от селу ? Аесектеррбе
1
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
София е една ***, най-пропадналата столица на най-бедната и най-корумпираната държава в целия ЕС!!!