Lasurit eshop
SsangYong (Корея) на Auto City Пловдив 2018

SsangYong (Корея) на Auto City Пловдив 2018

Реклама Renault Arkana
Водещата и единствена специализирана в производството на всъдеходи и 4х4 автомобили компания в Южна Корея - SsangYong Motor Company - постоянно обновява и допълва продуктовата си SUV гама. След наскоро представения D-сегмент SUV Rexton G4, който е новият флагман на южнокорейската марка, дойде ред на

Musso (D-сегмент пикап с висока проходимост) - НАЦИОНАЛНА ПРЕМИЕРА на изложението Auto City Пловдив 2018
Изложение Auto City, 24 - 29 Септември, Международен Технически Панаир, Пловдив
Щанд V-5 (открита площ)

Изцяло новият пикап Musso на южнокорейския SUV-специалист Ssang Yong Motor пристига в България тази есен, благодарение на изключителния дистрибутор на марката - Ратола Корпорация и ще бъде звездата на щанда на SsangYong на предстоящото в Пловдив специализирано автомобилно изложение Auto City, което ще се проведе в рамките на есенния Международен Технически панаир (24 - 29 септември 2018).

Изграден върху платформата на новия SUV-флагман Rexton G4, Musso споделя неговата конструкция с високоякостна рама, която, в комбинация със задвижването 4х4, му осигурява изключителна здравина, отлично поведение извън пътя и безкомпромисна сигурност. 5-местният пикап с двойна кабина съчетава лукса на премиум всъдехода Рекстън, чиято платформа и компонентна база споделя, с ненадмината функционалност и огромна товарна платформа. Допълнен с подходящите за целта надстройки и аксесоари, високопроходимият пикап Musso се превръща в универсално транспортно средство, еднакво подходящо за работа и удоволствие там, където теренът е предизвикателство.
Мусо е задвижван от мощен дизелов 2.2 e-XDi двигател с директно впръскване на горивото и турбина с променлива геометрия с мощност 181 к.с. и максимален въртящ момент от 400 Нютонметра, поддържан в диапазона 1,400-2,800 об./мин. Скоростните кутии са 6-степенни, съответно ръчна и автоматична, разработка на реномирания японски производител Aisin Seiki.
Отвътре, в сравнение с повечето пикапи на пазара, Musso е изключително луксозен и богато оборудван. Усещането за разкош идва както от щедрото пространство, отпуснато за раменете и краката на водача и пътниците, така и от високото качество на материалите в купето. Топ-версиите на Musso са с комфортни седалки, тапицирани с висококачествена естествена кожа Nappa и ултрамодерна инфотейнмънт система с 9.2-инчов сензорен дисплей с висока резолюция и приложения Apple CarPlay/Android Auto, Wi-fi mirroring и др.
Цената, на която ще се продава модела в България, ще бъде обявена на изложението Auto City Пловдив 2018.

Разбира се, на щанда на Ratola, редом с Musso, ще можете да видите и неговия вдъхновител - царствения

Rexton G4 (D-сегмент SUV с висока проходимост)
Изложение Auto City, 24 - 29 Септември, Международен Технически Панаир, Пловдив
Щанд V-5 (открита площ)

Въпреки че носи добре познатото име Rexton, внушителният южнокорейски всъдеход не е еволюция на предходния модел, а чисто нова разработка, стъпила на последно поколение носеща рама, изработена от революционната високотехнологична гига-стомана на POSCO. Задвижва се от 2.2-литров турбодизелов двигател с максимална мощност 181 к.с. и максимален въртящ момент 420 Нм, куплиран с 6-степенна ръчна или 7-степенна автоматична трансмисия Mercedes-Benz. Размерите му са увеличени спрямо предишното поколение на Рекстън: дължина 4,850 мм, широчина 1,960 мм, височина 1,825 мм и междуосие 2,865 мм, а силуетът успешно интерпретира актуалните тенденции в автомобилния дизайн. Луксозният интериор на Rexton G4 се отличава с високо качество на материалите и изпълнението, а изобилието от системи за контрол и сигурност (ABS-EBD, ESP, BAS, TCS, HBA, HDC, HSA, ARP, SSPS, ESS, AEBS, FCWS, LDWS, BDS, LCA, RCTA, TSR, TPMS и др.) осигурява комфортно и безгрижно пътуване. Пасивната сигурност на Rexton G4 включва още 9 въздушни възглавници и най-надеждната механична защита от деформации. Инфотейнмънт системата, поддържаща Apple CarPlay и Google Android Auto, e с голям 9.2-инчов сензорен дисплей с висока резолюция и множество функции, между които навигация и паркинг-асистент с 360° видео обзор. След всичко изброено дотук е наистина изненадващо, че левовата цена на новия Rexton все още е 5-цифрена, дори в най-високата версия Premium, а допълнително предимство в България е наличието на 7 пълноценни седалки, което означава, освен комфорт, право на данъчен кредит за юридическите лица.

В тест-драй зоната на изложението посетителите на Auto City Пловдив 2018 ще могат да се запознаят и с по-компактните 4х4 предложения на марката, между които хитовия градски кросовър Tivoli и по-семейната му XL-версия XLV. От Ratola обещават атрактивни цени и приятни изненади.

*Източник: www.ratola.bg Назад

Галерия



Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Volkswagen

Автосалон Пекин 2024: Volkswagen с нов концептуален модел и подмарка (Видео)

Апр 24, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Електромобили MINI

Новото MINI Aceman

Апр 24, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Тестове BYD Mazda

BYD Experience Day с Yangwang U8 - видео

Апр 24, 2024