Травестити терорят столичани: Дошло ни е до гуша!

Жителите по булевард "Христо Ботев" събират подписи срещу тях
177
Травестити терорят столичани: Дошло ни е до гуша!
Снимка: Reuters, архив

Жители на част от центъра на столицата започнаха събиране на подписи срещу присъствието на проститутки, травестити и хамали по булевард "Христо Ботев".

Те се оплакват, че от години са подложени на тормоз и шумотевица денем и нощем.

От инициативен комитет "Спокойствие и сигурност за "Красно село" настояват да бъдат премахнати незаконните товаро-разтоварни дейности и хамалите от бул. "Христо Ботев", както и проституиращите.

Общинският съветник от БСП Николай Николов е инициатор на подписката.

"От 20 години търпим очевидно беззаконие. И на хамалите, и на проституиращите травестити, гражданите са притеснени и повече няма да търпят това беззаконие в центъра на София", настоя той.

"Живея в района и ми е дошло до гуша от досадното присъствие на хамалите и още по-гнусното присъствие на травеститите, които по всякакъв начин притесняват живущите и преминаващите хора. Напълно подкрепям подписката", оплака се и Владимир Христов, живущ в района, пред БНР.

Николай Николов е категоричен, че на първата сесия на СОС ще внесе подписите и пряко ще говори за проблема с кмета Йорданка Фандъкова.

Въпросът към нея е защо като кмет не може да се справи със ситуацията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


177
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
135
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Терорят ????? Какво значи това
134
2
 
3
 
! Отговори
marquise преди 5 години
Кметът на стилацата Йорданка Фандъкова няма интерес да се справи с описания проблем защото ГЕРБ ще изгуби тези избиратели, а и кмета ще си навлече доълнителни неприятности с контингента на г-н Кънев от БХК. Протесиращите са наясно, че техните гласове не могат да бъдат купени, нито те принудени да гласуват за ГЕРБ. Затова трябва да използват други правни средства.
133
0
 
6
 
! Отговори
От кадя на кадя ве преди 5 години
Терорят ,леле боже кой туй нещо.
132
6
 
8
 
! Отговори
Тарзан преди 5 години
Траве.стит звучи много гад.но. Кръстете ги обр.атни по добре ще се наричат. Значи незнам защо момчета искат да са като момичетата и да приличат на тях. То Азис ни тероризира от много години насам. Просто нещата са такива от природата. Някой са изкали да не се раждат момчета и затова се превръщат в момичета . Защото тяхната цел е да са момичета. Ама не са защото те пак са с краставици там долу. Ако има клонинг машина 100% ще те прехвърлят в женско тяло.
131
2
 
25
 
! Отговори
БайХай преди 5 години
Какво значи терорят? Това на български ли е?
130
10
 
5
 
! Отговори
Вся власт траверсом преди 5 години
Що така ? Всички съграждани са равни. Итравеси и джендърмени. Кво толкоз.Пак дескриминац ия .
129
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ПресиВ Италия ще си много вървежно и тия новите хиталянци ще те уважават и дъртите двутактови ще ти се радват.Имат си и купища нпо-та които ще те черпят пластична операция за смяна на пола -нали тва ви е ултиматната цел в живота как да обърнете полюсите по-качествено и напълно?В Бг е пълно с такива като теб ,няма хляб а конкуренцият е жестока.В Италия ще ти е добре а после Холандия,Германия САЩ и Тайланд.Аз съм от другият бряг.
128
10
 
3
 
! Отговори
Преси преди 5 години
До беден реалистМило, не си бил при мен, ще ти обръна представата за живота, такова нещо ще ти врътна, че жена няма да погледнеш повече
127
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Така е при демокрацията...................недейте да ревете.............свиквайте..............нали искате демокрация???Оплаквайте се на Фандъкова или на арменския поп!!!
126
13
 
11
 
! Отговори
Гери-Ибрахим преди 5 години
Оу, точно пък тези от БСП ще внасят подписка, а почти всички са минали през нас хахаха, я да извадим клипчетата, довечера ще говоря с колежките да видим кой какво има
125
3
 
8
 
! Отговори
Бат петко ти си луд преди 5 години
Бат Петко, стига си писал неправилно, имаш и ти пропуски, прочети си текста, отворко! Аман от гладки мозъци, които пишат правилно, дресирани маймуни. Браво, средняци, браво! Само в правописа сте добри, познавам ви с дузини.
124
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Една другарка проверява там номерата, кой платил, кой не и се сърди защо полицията не спира да прави проблеми на камионите на хамалите. Че какво отношение може да има преминаването на полицията от там с дали камионът е платил смс? Да не са Ванга и по-важно, не им е работа.
123
5
 
12
 
! Отговори
Гост преди 5 години
Досадни били хамалите! Какво ви пречат? Само те ли не плащат данъци?! Я се огледайте! И ще ми ходи онзи депутат да плаче за Софийски паркинги и гаражи задето не си събират два лева от смс за местата на камиончетата им. Онзи ден спрях там, пуснах смс, забележете получих че е платено за синя зона. Онези получили за зелена. Видях ГО С ОЧИТЕ си. Глобиха ме. На Христо Ботев.
122
4
 
17
 
! Отговори
Вангу преди 5 години
Дайте им по една мотика да отидат да копаят на нивата или метрото или обърнете от към сапа и до дъно в ашувуто...Трябва да са дискретни,но те парадират и за това дупе да им е яко
121
4
 
28
 
! Отговори
annybody преди 5 години
Не е нужно да се превземате чак толкова, между "Халите" и "Лъвов мост" - е, и пресечките около Женския пазар си е все същото отпреди 80-те години насам.Тъкмо заради децата се изнесохме оттам, макар че трябваше да си продадем къщата почти на безценица. Де да бяхме само ние! От старите съседи сега там жива душа не е останала, затова пък розов и тъмносин контингент - бол.Селата се били обезлюдявали - затова пък центъра на всяка еуропейска столица се омаймунява масово, и на никой не му пука.
120
0
 
47
 
! Отговори
L'etranger преди 5 години
Чувам съм за глагол "тероризирам", "тормозя", но за глагол ТЕРОРЯ не бях чувал. Мъкаааа...
119
8
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А гей паради може. Ама щото така са заповядали от Козяк. Ако решат ще прекръстят бул.Христо Ботев на Траверсенщрассе, нали така бе, Борисов!
118
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От травестити,какво може да очаква човек!
117
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бе нека протустурват девойките бе, гладостта ги принуждава да се въобразяват кат жени, на никого нищо лошо не правят, само раздават либоф и други неща...
116
4
 
12
 
! Отговори
КНСБ преди 5 години
ДепУтатите и нощем ли заседават