New Dacia Duster

FORD анонсира RANGER RAPTOR и за Европа (Видео)

FORD RANGER RAPTOR

FORD RANGER RAPTOR

Реклама Nissan X-Trail
Днес FORD разкри първите подробности за най-екстремната версия на пикапа RANGER, която ще бъде налична за закупуване в Европа. Новият RANGER RAPTOR, дебютира по време на Gamescom, а официалното му пазарно лансиране е планирано за следващата година.

Първият Ranger Raptor е разработен от спортното подразделение на Ford- Ford Performance, като автомобил, който е в състояние да се справи и с най-тежките офроуд трасета. Със специално проектирано окачване, високопроходимият автомобил е оборудван с 10-степенна автоматична предавателна кутия и двулитров EcoBlue битурбоагрегат, който генерира максимална мощност от 213 конски сили и максимален въртящ момент от 500 Нм.

Ford Ranger Raptor, който ще присъства също така и в новата игра Forza Horizon 4, се отличава от серийната версия на пикапа с изцяло ново задно окачване, вентилирани предни и задни спирачни дискове с диаметър от 332 мм, гуми BF Goodrich 285/70 на спеицални 17-цолови джанти, допълнителна подподова защита, челна решетка с нов дизайн, ново оформление на интериора с контрастни сини шевове и други.

Ranger Raptor е оборудван също така със система Terrain Management System с шест режима на работа- Normal, Sport, Grass/Gravel/Snow, Mud/Sand, Rock mode и Baja.



Назад

Галерия



Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Skoda

Новата Skoda Superb Combi – видео

Апр 19, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Тестове Audi

Първа среща с прототипа Audi e-tron GT

Апр 19, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Електромобили MINI

MINI представя най-новият член на новото семейство на MINI: MINI Aceman по време на Auto China 2024

Апр 19, 2024