Промяна на движението заради мач на стадион "Васил Левски"

Затворени участъци, освен за автобуси на градски транспорт
16 авг 2018 22:37, Петя Славова
7
Промяна на движението заради мач на стадион "Васил Левски"
Снимка: архив, Булфото

Въвежда се организация на движението за провеждане на футболна среща на 17 август на Национален стадион "Васил Левски", съобщиха от пресцентъра на Столичната община.

Забранява се престоят и паркирането на пътни превозни средства, с изключение на автомобилите на участниците в мероприятието, от 08.00 до 21.00 часа на 17 август при сектор "Г" на Националния стадион "Васил Левски" от вход 20 до вход 26, както и от 13.00 до 20.00 часа същия ден на моста пред Национален стадион "Васил Левски".

От 17.30 часа на 17 август до приключване на футболната среща, само при необходимост и по преценка на ръководството на СДВР се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки, с изключение на автобусите на масовия градски транспорт, по ул. "Ген. Гурко" между бул. "Васил Левски" и бул. "Евлоги и Христо Георгиеви"; бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" между пл. "Орлов мост" и бул. "Черни връх"; бул. "Драган Цанков" между бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" и бул. "Пейо К. Яворов".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
Селянин преди 5 години
За да си трупат пари от зелена зона. Щото никой не спира нея, като е свободен стадионът ;)
4
0
 
3
 
! Отговори
T преди 5 години
Кой мач, що не пишете?? Неуки журналисти
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Половината булеварди затворени за ремонти, другата половина затворени заради футбола... Фандъка пак не си е пила хаповете...
2
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Някакви селташки отбори ще ритат мачле и трафика в района трябва да спре, рийш ли. Да си вземат стадиона и да се изнасят. Без друго футболното им ниво е като за Каспичан(да не се обиждат каспичанци). За какво по дяволите ще страдаме ние?!?
1
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кой мач?!?! Някак важна информация е, нищо че не е в графа 'спорт' новината.