Opel Stock

Pininfarina PF0 с предпремиера преди Pebble Beach Concours d’Elegance

Pininfarina PF0

Pininfarina PF0

Реклама Renault Arkana
AUTOMOBILI PININFARINA обяви, че първите потенциални собственици на изцяло новия и изцяло електрически екслузивен суперспортен модел на марката- PF0, ще могат да се запознаят за първи път с колата в навечерието на Pebble Beach Concours d’Elegance през следващата седмица. Пред специално подбраната публика, компанията ще демонстрира дизайн концепцията на първата си кола с изцяло електрическо задвижване, а официалната световна премиера на електромобила ще се състои по време на международното изложение в Женева през пролетта на следващата година.

Успоредно с представянето на първите дизайн скици на интериора на новата си кола, от Pininfarina потвърдиха, че PF0 ще бъде произведена в лимитирана серия от не повече от 150 екземпляра, като всеки един от автомобилите ще бъде завършен изцяло според предпочитанията на клиентите. Първите представители на колата, за която са поставени цели като възможност за ускорение от 0 до 100 км/ч за под 2 секунди, максимална скорост на движение от над 400 км/ч и автономен пробег от над 480 километра, се очаква да бъдат доставени през 2020 година.

От Pininfarina анонсират също така, че на представянето на концепцията на Pebble Beach Concours d’Elegance ще присъства и Ананд Махиндра- председател на борда на индустриалния гигант Mahindra & Mahindra, който е един от основните “виновници” за реализирането на проекта за собствен луксозен автомобил на Pininfarina SpA. Назад

Галерия



Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Авто глобус Citroen

CITROEN НАВЛИЗА НА B-SUV ПАЗАРА С ИЗЦЯЛО НОВИЯ C3 AIRCROSS - ИЗДРЪЖЛИВ, СТИЛЕН И МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН

Апр 20, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Skoda

Новата Skoda Superb Combi – видео

Апр 19, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Тестове Audi

Първа среща с прототипа Audi e-tron GT

Апр 19, 2024