Opel Stock

Новото BMW 3 Series Sedan с тестове на Нюрбургринг (Видео)

BMW 3 Series Sedan

BMW 3 Series Sedan

Реклама Skoda Stock
BMW разкри първите подробности за новото- седмо, поколение на хитовия си модел 3 Series Sedan, който е преминал поредните си тестове, този път на легендарната писта Нюрбургринг Нордшлайфе.

От BMW коментират, че изпитанията на Нюрбургринг се използват за проверка на издръжливостта на автомобилите, като в продължителен период от време се наблюдава работата на задвижващата система и окачването. От компанията споделят, че за маскираните представители на новата генерация на третата серия тестовете са били допълнително усложнени и по-обстойни.

BMW разкрива и първите подробности за новото поколение на 3 Series Sedan- центърът на тежестта на автомобила е със сантиметър по-близо до земята в сравнение с актуалната генерация на модела, разпределението на тежестите е 50:50 предна/задна ос, а общото тегло на колата е намалено с до 55 килограма.

Сериозен акцент при новото BMW 3 Series ще бъде сериозно ревизираният четирицилиндров бензинов двигател, който ще се превърне в най-мощното четирицилиндрово “сърце” вграждано някога в сериен автомобил на марката. В същото време, от баварската компания обещават с 5% по-добра горивна икономичност, което ще бъде факт и в резултат на интегрирането на допълнително оптимизираната осемстепенна роботизирана предавателна кутия Steptronic.

Новата тройка на BMW ще стъпи на пазара и с уникално за марката стандартно за всички нейни версии адаптивно окачване, което обещава повишен комфорт на пътя благодарение на функцията си за активно “гасене” на колебанията при преминаване на дупки и неравности на пътя, както и колебанията на купето в завой.

Новото поколение на BMW 3 Series ще се предлага и с M спортно окачване, което снижава колата към пътя със сантиметър, и идва в комбинация с 18-цолови алуминиеви джанти и системата Variable Sports Steering.

Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Skoda

Новата Skoda Superb Combi – видео

Апр 19, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Тестове Audi

Първа среща с прототипа Audi e-tron GT

Апр 19, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Електромобили MINI

MINI представя най-новият член на новото семейство на MINI: MINI Aceman по време на Auto China 2024

Апр 19, 2024