Няма стига - студът пристига! Но само за 5 столични квартала

Топлофикация с профилактика, топлата вода секва
Обновена: 15 авг 2018 20:34 | 15 авг 2018 20:29, Красимир Ангелов
25

Пет столични квартала остават без топла вода от днес до 26 август. Причината – профилактика. Част от тях обаче помнят тежката авария от началото на миналата година, която остави жителите на десетки квартали без топло по време на най-студените дни в годината.

През следващите десет дни кварталите "Младост" 1, "Дървеница", "Мусагеница", "Студентски град" и "Витоша" ще са без топла вода. Михаела Хаджиева помни кризата от миналата година и не иска да я изживява отново.

Семейството на Михаела вече е свикнало с топленето на вода. Всичко започва през ноември 2016 г., когато тежка авария оставя на студено 20 квартала в София и десетки хиляди абонати на "Топлофикация".

Осем квартала са без топло и на 11 декември, и отново - на 21 в дните преди Коледните празници. На студено започва и новата 2017 година. В началото на февруари десетки хиляди домакинства са без топла вода – заради токов удар.

А днес от "Топлофикация София" отговарят, че се извършва профилактика, която е задължителна преди началото на отоплителния сезон и няма общо с авариите от миналата година.

Още вижте във следващото видео на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари