Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Кметът: Пожелавам добро развитие на Варна, ако всички се обединим, ще го постигнем!
Автор: Пламена Николова 16:03 / 15.08.2018Коментари (0)2683
Ако всички обединим усилията си за доброто развитие на Варна, ще го постигнем. Това накратко заяви кметът на Варна Иван Портних по повод празника на града, предаде репортер на Varna24.bg. Ето и думите му след тържествения ритуал по отбелязване на 15 август - Свето Успение Богородично и празник на Варна:

"Честит празник на Варна, на всички варненци и на всички, които празнуват своя имен ден! Пожелавам здраве, щастие, благополучие, спокойни дни и добро развитие на града ни. Вярвам, че когато всички се обединяваме в усилията си за това, със сигурност ще го постигнем“, заяви кметът.

"На един от най-големите християнски празници – Успение на Пресвета Богородица – закрилница на семейството и покровителка на майчинството, нека си пожелаем здраве и благополучие. Нека денят на Голяма Богородица ни обедини и ни направи по-добри. Нека мисълта за Варна, не само днес, но и утре, е като за собствен дом – с грижа и любов. А за да сме успешни, е важно да сме единни. И да търсим общи решения. Защото Варна сме всички ние. Всички, които чрез делата си определяме облика и бъдещето на нашия град. Всички, които обичаме Варна и сме избрали тя да бъде градът, в който децата ни да растат, мечтаят, успяват. В днешния празничен ден честити да са и именниците! Да се радват на много здраве и топлина. Светъл празник!", написа пък на профилът си в социалната мрежа председателя на Общинския съвет Тодор Балабанов. 

Програмата за празника на Варна продължава с още събития. В 19 ч. на сцена "Раковина" следват забавни минути с Богдан Томов. За любителите на народната музика от 17,30 ч., също на сцена "Раковина“, ще свири гайдарският оркестър "Диньо Маринов“ при НЧ "Васил Левски 1945“. От 20 ч. е традиционният концерт на пл. "Независимост", със солисти и оркестър на Държавната опера, под диригентството на Мартин Пантелеев.

В 20 ч. в Летния театър ще започне празничен концерт на Михаил и Кристина Белчеви и фолклорните ансамбли "Варна“ и "Тракия“ – Пловдив. 

21 е началният час на концерта в свободната зона на пристанището. В него ще се включат музикалното поп дуо "Моранди“ от Румъния, Славин Славчев и групата Julian’s Laughter, Атанас Колев, Папи Ханс, Виктория Георгиева, 100 Кила, Дийп зон прожект /Deep Zone Project/ и Орлин Павлов. Около 23,20 ч. ще започнат празничните илюминации.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: