Opel Stock

Volvo с по-динамично пътно поведение с нов пакет от Polestar

Volvo XC40

Volvo XC40

Реклама Renault Arkana
Volvo Cars обяви, че благодарение на разработено от Polestar- част от групата, ново софтуерно подобрение на системата за задвижване на четирите колела, собствениците на автомобили, оборудвани с AWD система, ще могат да разчитат на по-динамично пътно поведение от своите автомобили.

Основен акцент при новото подобрение, дело на новосформираната марка Polestar, е свързан с увеличаването на въртящия момент към задните колела, което води до подобрен контрол и по-висока удовлетвореност от управлението на превозното средство в завой. Активирането на новата функционалност е автоматично при избор на Dynamic режим на работата на автомобила или когто електронната стабилизираща програма на колата е изключена.

“Ние винаги се опитваме да подобрим усещането от управлението на автомобилите Volvo и този нов ъпгрейд прави системата за задвижване на четирите колела още по-плавна и по-динамична”, коментира Хенрик Грийн, старши вицепрезидент на развойното подразделение на Volvo Cars.

Оптимизираната от Polestar AWD система ще бъде налична от този месец при бензиновите и дизеловите предложения на Volvo от семействата 90 и 60, както и при XC40. Назад

Галерия



Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Авто глобус Безопасност | Safety

Как да се спасите, ако колата ви потъва под вода? - видео

Мар 28, 2024
Авто Новини Бизнес /Business Авто глобус Alfa Romeo Chrysler Citroen Dodge DS DS Automobiles Jeep Lancia Maserati Opel Peugeot Vauxhall

Stellantis с нова стратегическа инвестиция

Мар 28, 2024
Авто Новини Спорт Авто глобус Jaguar

Jaguar TCS Racing със 100 старта във Формула Е! - видео

Мар 28, 2024