Skoda Monte Carlo

Brabus доработи Mercedes GLC 63 S 4MATIC+

BRABUS 600 Compact SUV

BRABUS 600 Compact SUV

Реклама Honda ZR-V
Най-новия проект на тунинг специалиста Brabus на тема Mercedes-Benz е свързан с реализирането на инициативата BRABUS 600 Compact SUV, разработена на базата на модела GLC 63 S 4MATIC+.

Новата доработка на Brabus идва с увеличение в максималната мощност на четирилитровия V8 двигател до внушителинте 600 конски сили (+90 конски сили) и до 800 Нм в максималната стойност на въртящия момент. Крайният резултат от интегрирането на пакета BRABUS PowerXtra B40 600 е възможност за ускорение от 0 до 100 км/ч за само 3.6 секунди и максимална скорост на движение от 300 км/ч (електронно ограничена).

За Mercedes GLC 63 S 4MATIC+ от Brabus са подготвили нова стоманена спортна изпускателна система с допълнителни клапи за контролиране на звука, оптимизирано въздушно окачване и екстериорен пакет, в който са включени допълнителни карбонови аеродинамични елементи. Налични също така са и специално разработени от тунинг-компанията алуминеви джанти с размери от 19 до 22 цола, както и възможност за цялостна персонализация на интериора.

От BRABUS предлагат BRABUS 600 Compact SUV като готов проект, както и с възможност за надграждане на стандартен Mercedes GLC 63 S 4MATIC+, като това може да бъде извършено и на етапи. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Авто глобус Тунинг BMW

MANHART показа униката MH2 GTR II

Апр 22, 2024
Авто Новини Авто глобус Тунинг MANSORY Porsche

MANSORY представи провокативното кабрио P9LM EVO 900. Ще има само 7 бройки

Апр 09, 2024
Авто Новини Тунинг Opel

Irmscher Opel Astra IRC

Апр 01, 2024