New Dacia Duster

Honda обнови Civic за Америка

Honda Civic 2019

Honda Civic 2019

Реклама Renault Arkana
Американското подразделение на Honda Motor разкри първите подробности за версията 2019 година на версиите седан и купе на Civic, които освен промени в дизайна, получават и ново ниво на изпълнение Sport, а в оборудването на всеки един от тях фигурира технологията за повишаване на безопасността Honda Sensing.

С промените във версията 2019 година на Civic, от Honda са си поставили за цел за затвърдят няколко важни позиции на американския пазар, в това число и поредна година като любим автомобила сред клиентите до 35 годишна възраст, където моделът доминира през осем от изминалите девет години.

Основните промени в дизайна на Civic 2019 са свързани с промяна в стилистиката на предната и задната част, добавянето на нови алуминиеви елементи и такива в черен пиано лак, променени светлинни блокове и диодни фарове, няколко нови варианта алуминиеви джанти и други.

Новото ниво на оборудване Sport е позиционирано между актуалните LX и EX, като идва с допълнителни стилистични елементи в предната и задната част, нов заден спойлер, нови накрайници на изпускателната система и 18-цолови десетспицови джанти. Новото предложение на Honda идва с двулитров DOHC i-VTEC задвижващ агрегат, който може да бъде комбиниран със CVT предавателна кутия с функция G-Shift Control или с шестстепенна ръчна трансмисия. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Авто глобус Honda

Honda оглавява изложба по време на Седмицата на дизайна в Милано

Мар 29, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Техника /Technics Дизайн / Design Екология /Ecology BMW

BMW Vision New Class X - видео

Мар 28, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Citroen

Citroen атакува Индия и Южна Америка с Basalt (Видео)

Мар 27, 2024