По нощите: Спипаха двама пияни шофьори в Добрич

Единият карал с 1.8, а другият с 2.09 промила алкохол
14 авг 2018 10:23, Красимир Ангелов
5
По нощите: Спипаха двама пияни шофьори в Добрич
Снимка: Булфото

Двама пияни водачи на автомобили спипаха полицаите в Добрич само в рамките на 3 часа през изминалата нощ, съобщават от МВР.

На 13 август, около 23:00 часа, в областния град е спрян за проверка лек автомобил "Рено" с добричка регистрация, управляван от неправоспособен 62-годишен водач.

При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,80 промила в издишания от водача въздух. По случая е образувано бързо полицейско производство.

4 часа по-късно, около 02:05 часа, в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил "Фолксваген" с добричка регистрация, управляван от 48-годишен мъж от село Стефаново, обл. Добрич.

При извършената проверка с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 2,09 промила в издишания от водача въздух. Мъжът е задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 5 години
наброс, не пресоли ли вече тая манджа : алтернативна! конструкция на заглавията. ?
3
0
 
2
 
! Отговори
София преди 5 години
Защо в чужбина ги съдят веднага че и улицата метът убиици отнемат живота но после си живеят без огризения
2
0
 
1
 
! Отговори
Росица преди 5 години
Пандиза е за такива много *** по пътя качат се на по луксозни коли и ела ни виж но знаците не знаят *** неграмотни ,че и пияни
1
5
 
5
 
! Отговори
Човек преди 5 години
Селянията си е селяни вари го печи го все чокундур си остава аз за кво избягах от толбухин сега съм София и съм по богат по умен и живея като човек а не като добружанско из тре щяло гувядо